Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2009 Hovedøen Sosial Club

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

 

 

Hovedøen Social Club

Haavebua
Fredag, 19. junii 2009

Eit musikalsk norsk-kubansk fenomen av dei sjeldne er klare for Kystfestivalen.e Vee
09-Kommer-Hovedoen

Hovedøen Social Club blir eit annleis og eksotisk innslag på årets kystfestival. Kjennemerket til cubanarane har blitt å salsfisere gamle norske slagerar.  

Det er langt frå Cuba til Norge. Faktisk så langt at ingen til no har våga å lage reinspikka karibisk salsa med norske tekstar. Men det var før Hovedøen Social Club dukka opp. Bandet blir no spelt hyppig i norsk radio, og på konsertfronten er dei svært etterspurd vare blant norske festivalarrangørar.

Vi hadde flaks som greidde å kapre dei, og dette kjem til å bli ein kjempekveld, seier rockelubbleiar Per Vidar Ottesen.

Hovedøen spelar ikkje berre kubansk musikk med norske tekstar. Dei tek også tak i norske pop-klassikarar og «salsafiserer» låtane til det nesten ugjenkjennelege.

I tillegg til å varme opp publikum før Vallkyrien Allstars går på scena fredag, skal dei «norske» kubanarane også setje salsapreg på byen under kystfestivalen.

Dei har sagt ja til å spele under sildebordet, samt å halde ein ettermiddagskonsert på Hagen laurdag.

Firdaposten  04.04.09: Svend Arne Vee