Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2007 120 Days

Del denne artikkelen

Submit to Facebook
  • 120 Days
    Fredag, 13. juli 2007

07-Kommer-FF-120-days

6`ere i fleng av musikkbransjen. To spellemannpriser. Ovasjonar som live-band, fantastiske kritikkar i amerikansk musikkmedia. Og norske musikkjournalistar kåret 120 Days sitt debutalbum som Årets Album. Det har ikkje skjedd sida 1993 at et norsk band har vunne den konkurransen!

Er det rart vi ikkje er så rent lite stolte av å invitere til konsert med rocke-sensasjonen 120 Days under FotballFlora! Var DumDum Boys fjorårets arrangementvinner, er 120 Days årets. I skarp konkurranse med utanlandske og norske festivalarrangører lykkes vi å få de til Florø. Det er klart for rockemagi i Florø.

Se www.120days.no