Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2005 The Chixdiggit & TheYum Yums

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

The Chixdiggit & TheYum Yums
Haavebua, lørdag 22.oktober

Kommer-05-Chix_Yum

Oi, Oi, Oi. Dette må man for all del ikke gå glipp av !

Calgarys store sønner, det superenergiske powerpopbandet Chixdiggit i forbrødring med våre egne tyggegummipopyndlinger The Yum Yums.

Chixdiggit, for tiden aktuelle med det kritikerroste Pink Razors har flere langspillplater på samvittigheten, bl.a. på det velrenommerte Sub Pop Records. Den særs energiske og karismatiske frontfiguren KJ Jansen sørger for en helt spesiell opplevelse for publikum også mellom de fengende låtene.

The Yum Yums har siden 1993 vært et kjært lyspunkt i norsk rock med plater som Sweet As Candy og Blame It On The Boogie.
Med i Yum Yums er ogsåKommer-05-Chix_Yum Vibeke Saugestad som allerede er et kjært navn i Florø. Du har sikkert mang en gang tatt deg selv i å nynne på hits som Be With Me og Crazy Over You. I disse dager er de aktuelle med filmmusikken til Tommys Inferno. Men.altså !!

Her har du altså for første gang muligheten til å se disse to stratosfærisk bra bandene på samme scene i Scandinavian World Tour Of The Universe 2005.

Kom og rock !!.         For mer info se www.chixdiggit.com

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 150,-       Andre  kr. 180,-

Forhandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les meir]

Forrige Neste
Kommer-05-Chix_Yum Kommer-05-Chix_Yum Kommer-05-Chix_Yum

Kommer-05-Chix_Yum
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken