Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2005- Laila-B-Band

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Laila-B-Band

Lørdag 5 Februar 2005

Kommer-05-Laila-B Foto: Silje Robinson

Florø Rockeklubb har den glede å presentere Laila-B-Band.
Laila Beathe Førde, mest kjend som saksofonist i gruppa Fabel, skal i Februar ut på turne med sitt eget band.
Lørdag 05 Februar stiller de med et 9 manns sterkt orkester på Haavebua i Florø. Turneen er første ledd i innkjøringsfasen mot plateinnspilling.
Produsent for platen vil være ingen ringere enn Yngvæ Sætre ( DumDum Boys , Ephemera , Morten abel , Anne Grethe Preuss etc.
Bandet består av en god blanding av lovande Sogn & Fjordingar og Bergens musikere. Genren er en blanding av pop & soul. Laila B komponerer og arrangerer det meste på egen hånd og synger også lead vokal. Laila B har lenge vært en del av det yrendeog svært etablerte musikkmiljøet i Bremanger. Dette prosjektet har Laila ventet på og jobbet med lenge så det er en særdeles godt forberedt og forventningsfull Laila Beathe Førde som stiller på bua denne kvelden.