Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2003 Tony Dowler Band

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

08. Mars, 2003
Tony Dowler Band

Full rulle med Dowler

080303_Tony-Dowler

ETony Dowler Band trakka til frå start av på Haavebua laurdag kveld. (Foto: Dag Knapstad)

Tony Dowler i støtet på Haavebua.
Dei tre karane frå Manchester serverte bluesrock av den meir hardtslåande typen. Her var det bånn gass og tenna i tømmerstokkane.

Tony Dowler (gitar og vokal), David Smylie (bass) og Steve Tansley (trommer) utgjer ein klassisk blues-trio, og leverer varene i beste Rory Gallagher-stil. Bandet har tidlegare spelt på Rockweekend i Bremanger og Tony Dowler er blitt ein ekte patriot etter å ha vore der både som musikar og turist om sommaren i fleire år. Firdaposten var innom konserten tidleg på kvelden like etter start. Då var det ei halvfull Haavebu som tok i mot britane. Dowler spytta ikkje i glaset akkurat, - han trakka til og gav alt frå start.

Firdaposten:   13.03.2003  Av: Jon H. Sørland


080303_Tony-Dowler
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 05,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken