Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2011 Eva & The Heartmaker

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Eva & The Heartmaker
Haavebua
Lørdag 5. mars 2011

11-Kommer-Eva

Eva & The Heartmaker er tilbake. Og pop-alarmene kimer.
Duoen Eva Weel Skram og Thomas Stenersen fra henholdsvis Sogndal og Bardufoss lager skamløs pop-musikk og stikker det på ingen måte under noen stol. Med hele fem låter listet på norske og utenlandske radioer siden 2009 har ekteparet bevist at det har en unik teft for de gode pop-melodiene, og har etablert seg som to av landets mest suksessfulle låtsnekre.
Med et solid og fast band i ryggen, og en mengde konserter på nakken, er Eva & The Heartmaker blitt et ettertraktet liveband i inn- og utland også, og med singlene "Mr. Tokyo" og "Signals" trygt plassert på hit- og spillelister er det ingen tvil:

Eva & The Heartmaker er tilbake for fullt. For noen dager siden kom deres 3. album.
Ta turen til Haavebua lørdag 3. Mars

Hør: