Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2013 Raggle Taggle Gypsies - aug24

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Irsk-argentiske Raggle Taggle Gypsies kjem på eit etterlengta florøbesøk 24. august.


Det har gått nokre år sidan Raggle Taggle Gypsies var på Florø besøk. Det irske bandet har spelt i kystbyen fire-fem gonger tidlegare; første gongen som oppvarming for The Dubliners i 1996.
– Både bandet og vi i rockeklubben har ønskt oss ein gjenvisitt, og denne gongen klaffa det, seier Per Vidar Ottesen i Florø Rockeklubb.
Bandet har fyllt Haavebua fleire gonger tidlegare, men denne gongen var det uråd å finne ein dato der bua var ledig og bandet hadde tid. 
– Difor køyrer vi konserten på Blomsterhagen som ein utekonsert. Vi har kapasitet til å selje mellom 150 og 200 billettar der, så folk må hive seg rundt om dei vil få med seg konserten. Billettsalet er allereie godt i gang, seier Ottesen.

Raggle Taggle Gypsies spelar irsk tradisjonsmusikk slik florø folk veit å setje pris på. Det såg ein seinast på Himmel & Hav då den irske kvelden på Haavebua trekte over 600 besøkande. Det irske bandet har teke namn etter ein tradisjonell folkesong frå grenseområda sør i Skottland, som særleg Waterboys gjorde kjend på ei av platene sine.
Kevin O’Connar og resten av bandet har vist seg svært slitesterkt, og dei kjem til Florø for å lage irsk fest med nøyaktig same besetning som då dei debuterte her i 1996.

Billettsalet til konserten skjer på Blomsterhagen og på Narvesen i Strandgata. 
Billett pris kr 200,- medlemmer kr 170,-