Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2014 23. august: Tupelo på Blomster Hagen

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

 Tupelo er Klare for Blomsterhagen Lørdag 23. August kl: 22:00 

 Tupelo p  Hagen 5625180a1

Med energiske James Cramer som frontfigur har irske Tupelo fått mange vener i Florø og Bremanger siste par åra. Laurdag kan du høyre dei på Blomsterhagen i Florø, og førehandssalet av billettar er allereie gang. Foto: Svend Arne Vee

Fra Firdaposten:  v/Svend Arne Vee

Dei har spelt på Himmel & Hav og dei gjorde idylliske Vetvika om til ein magisk stad i sommar. No kjem Dublin-gjengen Tupelo på det som truleg blir årets siste florøvitjing.

Veks seg store

Det er tre år sidan Florø rockeklubb henta irske Tupelo til Florø for aller første gong. Då hadde ein via irske managerar innan den nye folkrockscena fått tips om den framstormande gjengen og potensialet deira. Sidan den gongen har det blitt fire besøk i regionen vår, hyppige album- og singelutgjevingar, og store konsertjobbar over heile Europa, inkludert ein storkonsert i Dublin for nesten 50.000 tilskodarar.

Billettsalet i gang

For dei som ikkje har sett eller høyrt James Cramer, Kevin Duffy og resten av den energiske gjengen, så får dei sjansen på Blomsterhagen laurdagskvelden. For alle andre som har fått låtar som «Irish Man», «Old Country» eller «Me and my Brother», på hjernen siste par åra, så er det berre å gle seg og stille på Blomsterhagen. Førehandssalet av billettar er allereie i gang.

https://www.youtube.com/watch?v=W_xdOW3WenU

 

Billetter kjøper du på Hagen til kr 200,- pr pers.