Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2007 Jentene tar makta

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Jentene tek makta i Florø Rockeklubb

FLORØ: Janne Linn Myren overtok onsdag leiarvervet i Florø Rockeklubb etter Tor Hjalte.  Med Charlotte Nygård som NK og Line Sundal som økonomisjef er det kvinnene som no rockar i Florø.

07-FP-Jentene-tar-makta


«Det er i alle fall ikkje noka ulempe å vere kvinne» Janne Linn Myren, ny leiar i Florø Rockeklubb

Firdaposten, Lørdag 10. februar 2007 av Dag Frøyen

Under styremøtet i Florø Rockeklubb onsdag trekte Tor Hjalte seg som leiar etter 8 år på topp. Janne Linn Myren, som er kjent som vokalist i «husbanda» Kasteròsa og i Pegasus, tek over som ny leiar. Dei vi har snakka med i miljøet er også veldig glade for at ho tok på seg vervet, noko som tyder på at det er ein person med breitillit som no går i bresjen.

Jentetrio
Charlotte Nygård har blitt ny nestleiar, og det skal nemnast at det akkurat var denne duoen som fronta Rockegallaen i Flora Samfunnshus fredag der økonomien i klubben kom i hus. Line Sundalheld fram som økonomiansvarleg, og dermed har vi trejenter som det rockar mest av i det til no mannsdominerte rockemijøet i Florø.
Kva skal du jobbe for som leiar i Florø Rockeklubb?
Det blir å jobbe for eit variert livemusikk-tilbod i Florø. Det går ein hårfin balansegang mellom suksess og fiasko, så det er viktig med innspel frå publikum for å vere tryggare på kva vi hoppar på. Målet er å få fleire unge tent på livemusikk, samt at vi skal levere varene til det faste publikummet.

Dristigare?
Blir rockeklubben dristigare i val av artistar med deg som leiar?
No er ikkje vi akkurat i posisjon til å vere dristige, men på sikt vil vi hanke inn dei «hotte» namna. Det er ikkje tvil om at det er ei stor økonomisk utfordring å satse høgt, og vi er aturleg
avgrensa då vi ikkje har eit stort studentmiljø. Men det er klart at vi ønsker å gjennomføre ein storkonsert igjen. I klubben jobbar vi mot konsertar der budsjettramma er vaksen. «Cash is
king» i dette gamet, og vi treng pengar på bok for å vere tøffe, men det skal vi bli, lovar ho.
No er det ein jentetrio som styrer klubben. Er det ein fordel i denne bransjen?
Det er i alle fall ikkje noka ulempe å vere jenter. Vi har gått i lære nokre år og vil alltid vere avhengige av samarbeid med dei som har trakka opp stiane i klubben uansett.
I tillegg treng vi andre som ønskjer å engasjere seg for å skape eit betre livemusikkmiljø
i Florø. No kjenner vi oss klare til å ta på oss større oppgåver. Om det vil bli ein suksess, vil tida vise, men vi gler oss, avsluttar ho.
Janne Linn Myren

■ Janne Linn Myren (31) Sambuar med banksjef og trommis Trond Teigene. Dei bur på Plassen aust på Solheim i Florø og har sonen Henrik (2).
■ Ho er intensivsjukepleiar ved Førde Sentralsjukehus,
■ Har sete i styret i rockeklubben i fem år og er vokalist i banda Kasterósa Soul og Jazz og Kvintett og Pegasus. Ho syng med Eirik Molnes Husabø og Florø Storband og ulike andre lokale prosjekt.

Fem beste konsertar
1: Sting, Oslo Spektrum
2: Steely Dan, Oslo Spektrum
3: Angelique Kidjo, Balejazz
4: Manu Dibango, Maijazz Stavanger
5: Brass Brothers, Flora Samfunnshus

Fem beste Florø-konsertar
1: DeLillos
2: Thomas Dybdal/Vibeke Saugestad
3: Funkaholic
4: Soulslaves/Turbostipend
5: Morten Abel

Fem beste album
1: The Police, «Syncronicity»,
2: Steely Dan, «Royal Scam»
3: Marillion, «Clutching at straws»
4: Eva Cassidy, «Songbird»
5: Beedy Belle, «Cewbeagapic»

Fem beste artistar:
1: Prince
2: Sting
3: Steely Dan
4: Eirik Molnes Husabø
5: Eva Cassidy

Fem beste låtar
1: «Putting out fire (With gazoline)», David Bowie
2: «Morning Papers», Prince
3: «Did you forget», Eirik Molnes Husabø
4: «Wonderful World», Louis Armstrong
5: «Beat it», Michael Jackson