Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2005 SPAN og Jennifer Peach

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

SPAN
og  Jennifer Peach
Torget, Lørdag  3. september 2005

Kommer-05-Span
SPAN,   Foto: Promo

I samarbeid med Musikals Ungdom og Florø Sentrum har Florø Rockeklubb gleden av å presentere SPAN på torget i Florø Lørdag 03 September. SPAN er blitt rost opp i skyene som et av de suverent beste live bandene på den norske rockescenen de siste årene.

Bandet har solgt 55 000 album og har vært et av de mest turnerende band i Norge de siste årene.

Dette er kanskje den siste gang dere får sjansen til å høre SPAN. Fridtjof Nilsen, Jarle Bernhoft, Fredrik Wallumrød og Kim Nordbæk har vedtatt å oppløser rockegruppa. Vel en måned etter de spiller i Florø, holder de sin siste konsert.

Gjør klar for en svært energisk rockeopplevelse på torget i Florø Lørdag 03 September.

Se deres heimeside:  www.span.mu

Support: Jennifer Peach