Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2004 Spik Adel

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Spik Adel
29. desember 2004

Kommer-04-Spik-Adel-des

Tradisjonen tro så setter vi av julen på Haavebua til mimring til de gode gamle klassikere. Først ut er veteranene i Pegasus som serverer hitparader fra hovedsakelig 80 og 90 tallet samt en og annen superschlager fra dette århundret. Garantert fullt hus og kanonstemning. Vi får også besøk av Spik Adel fra Bremanger som mest sannsynlig er Sogn & Fjordanes beste rootsband. Høy kvalitet i alle ledd. Julen er dermed spekket med akkurat det vi liker i en feststemt høytid.