Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2005 The Betales

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Det Betales
Haavebua, Fredag 1. juli 2005

Kommer-05-Betales

I forbindelse med årets store fotballhappening, Liverpool Old Boys V Man United Old Boys så er det en glede å kunne presentere Det Betales. 
Hvem husker vel ikke fjorårets konsert på bua med dette bandet. Fullt hus og en utrolig bra stemning. Hva er vel bedre enn å kunne gjenta denne suksessen. Horder av Liverpool og  Man United fans er ventet til byen denne helgen og vi starter ballet med noe av det mest engelske en kan tenke seg, nemlig musikk av tidenes desidert største band The Beatles. Det Betales har ingen over og ingen ved siden i Norge når det gjelder å kopiere de gamle helter. Vi husker med fryd allsangen på Hey Jude og Penny Lane fra en fullsatt saltebu. La oss oppleve det samme en gang til.

Les på deres heimeside  www.betales.com

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 130,-       Andre  kr. 160,-

Forhandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les meir]

Forrige Neste
Kommer-05-Betales Kommer-05-Betales Kommer-05-Betales

Kommer-05-Betales
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken