Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2004 Twistaroos

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

The Twistaroos
m/ Vibeke Saugestad
Haavebua, Lørdag 24. januar

Kommer-04-Twistaroos

Vi starter 2004 med å presentere et band fra Moss som etter eget utsagn har en skyhøy partyfaktor. De spiller en blanding av soul / rock`n`roll / r&b / twist / surf. etc. Med andre ord stilretninger som oppfordrer til syndig opptreden på dansegulvet.
Altså en blanding som skulle være i stand til å ta pusten fra alle og enhver som vil innfinne seg på bua denne kvelden. De er kjent for å sette ethvert sted på hodet.
Vokalisten i bandet er den ikke ukjente Vibeke Saugestad som besøkte oss på festivalen 2003. Alle som var der den lørdagen ( det var smekk fullt) kan nok berette om en rockedame av det helt sjedne kaliberet. Det kokte mildt sagt over den kvelden. Hva er vel da bedre enn å starte rockeåret 2004 med denne damen og hennes kompanjonger i bandet Twistaroos.

Besetning:
Miss Goodvibe: Sang, tamburin, maraccas, triangel og blokkfløyte.
Morty Mortaroo: Sang og elektrisk gitar.
Otto "The Gamster" Gamstaroo: Slagverk og harmonisang.
En bassist: Elektrisk bass-gitar utstyrt med ekstra tykke strenger som gir orkesteret en dypere og mer utfyllende "sound" og som tilfører vibrasjoner og svingninger også i de nedre regioner.