Åge Aleksandersen & Sambandet til Florø

BILLETTER 8.SEPT FLORØ

Åge Aleksandersen & Sambandet til Florø 8.september

Åge_Sambandet_-_Florø_-_Annonse_-Størelse_16-9_-_Fa_billetter.pngFlorø mitt Florø – no kjæm vi igjen Mannen, myten og rocklegenden Åge Aleksandersen gjør et etterlengtet scene-comeback i Florø. 13 år er gått siden en forblåst 16. mai-spilling utendørs ved Amfi-senteret. Åge er klar igjen med det stabile Sambandet i Florø's Idrettshall 8. september. Og for de av oss som har et hjerte som brenner for blåseinstrumenter – trekløveret som utgjør blåserekken i det utvidede bandet er både visuelt og musikalsk en attraksjon i seg selv.

Nylig fylte perfeksjonisten Åge 74 år. Fortsatt med en fysikk og energi mange vil misunne ham. Gløden, ærgjerrigheten og kravet til å gi maksimalt til sitt publikum er 100% intakt.
Lyd, lys og publikumsfasiliteter vil komme til sin fulle rett i en intim idrettshall.

Åge og Sambandet sitt mantra har i årevis vært at «den neste konserten alltid er den viktigste». Alle kjærlighetsforhold endrer seg over tid. Åge og Florø har en relasjon langt tilbake på 70-tallet.

Man vet aldri om dette er siste konserten med fullt band i kystbyen. Sørg for at du er på plass 8. september. Døren åpnes kl 19:00 Konsert start kl. 20:00 Aldersgrense 18 år. Forandringer kan forekomme.


Arrangør: Florø Rockeklubb & Florø MC Klubb