2007 De musikalske Dvergene

De Musikalske Dvergene

07-Kommer-DMD


Florø Samfunnshus. Fredag, 26. oktober 2007

Eigentleg, i Dvergenes univers, ein verdssensasjon.

Frå presseskrivet:
En god venn hevder at De Musikalske Dvergene i grunnen bare har en eneste sang! Denne sangen fremfører vi så i ulik innpakning! Han har på sett og vis rett: Om temaet er "Fårikål-i-første", "Marianne", alt du ville gjort "For en neve boller.." eller livet i "Fredddy Johnsen"s akvarium, så er det trivialiteter opp og trivialiteter i mente. Vi har funnet en sjanger - og trives med den!
Vi er heller ikke så veldig opptatt av det musikalske utrykket i seg selv. Vi er mer opptatt av å være ET BAND. Derfor spiller vi fortsatt her og der.

Bandet..
For et par år siden hadde vi klare planer om å gi oss. Vi samlet oss under mottoet "Tusen år med Torsdagsfisken er mer enn nok!" og lette febrilsk i skuffer og skap etter ting å selge. Etter tyve år måtte jo det finnes noe omsettelig som kunne finansiere gravølet. Men skuffer og skap var tomme! Etter hvert som det skjebnetunge tusenårsskifte nærmet seg ble vi mer og mer klar over at det eneste som hadde snev av verdi var nettopp BANDET. Og BANDET lar seg bare omsette foran publikum. - Derfor klunker vi i vei som før!

Dvergene spiller med sordin...
I årevis har vi lempet tonn på tonn med utstyr inn og ut av lokaler i alle fasonger. Noen ganger tar utstyret vel mye plass og lager vel mye lyd. For å spare rygger, kvadratmeter og trommehinner har vi de siste årene valgt å kutte litt i formatet når forholdene ligger til rette for det. Et mer akustisk lydbildet kler låtene (de er laget på kassegitar alle sammen) - og dessuten får vi krakker å sitte på.

Med museskritt inn i fremtiden.
Vi pleide si: "I vår alder er man ikke lenger lovende!" - Slik snakker posører som vil virke daffe og laid-back. Modne menn derimot.....
Modne menn jogger, svømmer eller kjører motorsykkel.
Modne menn har ikke fremtiden bak seg!
Modne menn lever i fremtiden!
Modne menns fremtid er nå!
(Du verden: En fremtid full av floskler!)
Se og:
http://www.dvergene.no/ og My space