2005 Florø Musikk Festival

Florø,  15. til 17. juni

Torsdag 15

Rock

Utekonsert i Bakgården Quality Hotell Florø
06-Kommer-Kulturhelg-hoved
Åge Aleksandersen & Sambandet
Åge sin posisjon i Florø er spesiell. Unik og langvarig. Åge var SVÆR i Florø lenge før han ble allemannseie tidlig på 80-tallet. Ingen utenbys artister er i nærheten av å ha spilt like mange konserter som ham i byen. Ingen har heller spilt med så vidt komplett forskjellige konsepter. Fra 70-tallets 4 x 45 minutter på dans i Samfunnshuset, til minnerike utekonserter i Musikkpaviljongen og på Stadion, derfra til hangaren på flyplassen (!), kjelleren på Victoria og til Haavebuas svette trekulisser. Når bakgården på Quality-hotellet nå innvies som konsertarena er det bare rett og rimelig at Åge er førstemann ut.  [Les mer]

http://www.levvalivet.no/

Kl: 21:30 (presis)
Billett pris: kr. 250,- Aldersgrense 18 år
06-Kommer-Kulturhelg-hoved

Fredag 16

Irsk

Utekonsert i Bakgården Quality Hotell Florø

06-Kommer-Kulturhelg-hoved

The Dubliners

Verdens mest legendariske irske band besøker oss igjen. Disse gutta har vært her før så vi vet hva vi får. Nemlig den mest folkekjære og kjente irske tradmusikken som er å oppdrive. Dette er musikk en har hørt i uttalige versjoner så mange ganger før, men forskjellen er at her står originalene på scenen. De besøker byer over hele Europa i sommer og turneen de legger ut på nå er kalt It`s too late to stop now tour. Det skulle vel si det meste om at disse gutta aldri gir seg. Forvent nostalgisk og lun stemning.
Kl. 21:00 (presis)
Billett pris: kr. 250,- Aldersgrense 18 år

Haavebua  Quality Hotell
06-Kommer-Kulturhelg-hoved
The Bridies
Her blir det party. The Bridies kommer fra Irland og består av 4 jenter og 1 mann. De skal sørge for å lette gulvet på Haavebua etter at The Dubliners har gjort sitt i bakgården. Disse jentene har vunnet flere store priser i Irland for sitt eminente felespill. De har hele verden som arbeidsplass og på denne kvelden har de altså funnet plass til Florø med et spesialdesignet show perfekt for Haavebua. Her blir det full spiker med alle kanonlåtene vi husker best fra tidligere svette irske kvelder på bua. Forvent fullt hus og svett stemning i god gammel Haavebua ånd. Se deres heimeside
Ca. Kl. 23:00
Billett pris: kr. 200,- Aldersgrense 18 år
Ved kjøp av billett på begge konsertene fredag får en en rabatt på kr. 75,-

Lørdag 17

Rap & Pop
Utekonsert i Bakgården Quality Hotell Florø
06-Kommer-Kulturhelg-hoved
Ravi & DJ Løv
DEN NYE ARBÆIDSDAGN. Hvem har ikke hørt denne tittelen. Ravi & DJ Løv`s siste album ga oss hiter i bøtter og spann. Ingen klarer å være likegyldige til låter som E-ore , Tsjiriåu , Dødsøt og Utadæsjælåpplevelse. Gutta har tapetsert VG lister og radiolister de 2 siste årene. Nå kommer de altså til Florø for å dele sine underfundige tekster live med Florøfolket. Foruten Ravi og DJ Løv stiller det 2 korister og en perkusjonist på scenen for å kunne gi den optimale livefølelsen. Ikke bli overrasket om Ravi tar seg en tur ned fra scenen for å ta en prat. De har bestilt trapp ned til publikum. Forvent svært høy allsangfaktor.

Kl. 18:30 (presis)
Billett pris: kr. 250,-
(Fri aldersgrense)


Haavebua  Quality Hotell
06-Kommer-Kulturhelg-hoved
Funkaholic
En eksplosjon av et band. Oslo tøffeste partyband. Hovedstadens Funk-Fantomer. Superlativene er mange når en skal beskrive dette bandet. Blant medlemmene finner vi vår egen Terje Kjørlaug samt hans kompanjong i Hayseed Morten Fredheim. (Etter vår oppfatning en av Norges beste vokalister) Funkaholic har rykte på seg for å sette standarden for hvordan en livekonsert skal låte. Red Hot Chili Peppers , Prince , Lenny Kravitz , James Brown , Michael Jackson. You name it ! Om du ikke kan svare JEG VAR DER når Funkaholic var i Florø så vil du angre bittert. Forvent full fest og et helsikes liv !!!!

Ca. Kl. 23:00
Billett pris: kr. 200,- Aldersgrense 18 år

NB!! Vi gjør oppmerksom på at Ute konsertene starter presis på oppsatt tid.  Publikums innslepp 1 time før.  På Ravi & DJ Løv vil det være fri aldersgrense, men det finnes fortsatt alle rettigheter, slik du er vant med når du er på Haavebua.