2005 The Chixdiggit & TheYum Yums

The Chixdiggit & TheYum Yums
Haavebua, lørdag 22.oktober

Kommer-05-Chix_Yum

Oi, Oi, Oi. Dette må man for all del ikke gå glipp av !

Calgarys store sønner, det superenergiske powerpopbandet Chixdiggit i forbrødring med våre egne tyggegummipopyndlinger The Yum Yums.

Chixdiggit, for tiden aktuelle med det kritikerroste Pink Razors har flere langspillplater på samvittigheten, bl.a. på det velrenommerte Sub Pop Records. Den særs energiske og karismatiske frontfiguren KJ Jansen sørger for en helt spesiell opplevelse for publikum også mellom de fengende låtene.

The Yum Yums har siden 1993 vært et kjært lyspunkt i norsk rock med plater som Sweet As Candy og Blame It On The Boogie.
Med i Yum Yums er ogsåKommer-05-Chix_Yum Vibeke Saugestad som allerede er et kjært navn i Florø. Du har sikkert mang en gang tatt deg selv i å nynne på hits som Be With Me og Crazy Over You. I disse dager er de aktuelle med filmmusikken til Tommys Inferno. Men.altså !!

Her har du altså for første gang muligheten til å se disse to stratosfærisk bra bandene på samme scene i Scandinavian World Tour Of The Universe 2005.

Kom og rock !!.         For mer info se www.chixdiggit.com

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 150,-       Andre  kr. 180,-

Forhandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les meir]

Forrige Neste
Kommer-05-Chix_Yum Kommer-05-Chix_Yum Kommer-05-Chix_Yum

Kommer-05-Chix_Yum
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken