2005 Kulturhelga

Kulturhelga 2005
Haavebua, 16 til 18. juni

Torsdag 16

Kommer-05-festival-hoved

Jahn Teigen m/band
Fra Popol Vuh via Prima Vera til This Years Looser.
Torsdag 16 Juni stiller Jahn Teigen med band på Haavebua i Florø. Alle har vel et forhold til denne mannen enten det er gjennom legendariske Popol Vuh eller Prima Vera eller bare entertaineren Jahn Teigen. På årets turne gjør Teigen et show som baserer seg på alle deler av hans svært lange karriere. Noen mener hans klassiker Queen of all queens fra Popol Vuh er tidenes beste norske rockelåt mens andre går for det hysteriske Prima Vera. Smakebiter fra alle deler av karrieren er i alle fall ventet på bua
Billett pris:
Medl: 170,-  Ikke medl: 200,-

Fredag 17

Kommer-05-festival-hoved

The Foggy Few

Vi satser fortsatt på et irsk opplegg på Haavebua på Fredagen. Historien viser at folk vil ha full irsk pakke med fest og moro. Det får de til fulle med disse 2 bandene. Foggy Few med base i Bergen baserer seg på noe egenprodusert stoff samt at de leverer klassikere fra den rikholdige irske katalogen.. Vi nevner i samme åndedrag at Florøgutten (Eller var det Holmedal ?) Hallvard Lunde spiller bass i dette bandet.
www..thefoggyfew.com

Kommer-05-festival-hoved

99% Irish

Kvelden avsluttes med 99% Irish som er en kraftpakke av et band. En fusjon av irsk-norsk råskap , fandenivoldsk fele og rock`n`roll. Med vokalist Corrine Kennedy og feletraktør Corry Kittler i front kjører de på med en irsk festpakke som tar luven av de fleste. Vi regner som alltid med en fullsatt Haavebu på denne etter hvert så legendariske irske festkvelden.
Billett pris:
Medl:220,-  Ikke medl: 250,-

i Strandgata

Blue Horn Jazz Band
blir årets artist under Sildebordet. Dixieland , Swing & Sweet står i høysetet. Bandet har gitt ut platen With a heart full of rythm til strålende kritikker. Her blir det sild og jazz. Altså: Sildejazz !  www.bluehorn.no

Lørdag 18

Kommer-05-festival-hoved
KKurt Nilsen m/band
Tidenes første og så langt eneste World Idol vinner Kurt Nilsen har etter møysommelig arbeid klart å skape seg en solid artistkarriere etter sin innsats i Idol. Unge Nilsen viser seg å være en låtskriver av høy standard og en liveartist av klasse. Med et godt platesalg og fulle hus overalt i ryggen kommer mannen til Florø Lørdag 18 Juni for å holde konsert på Haavebua. I tillegg til egenprodusert stoff går ikke unge Nilsen av veien for å gjøre en rockecover eller to. Før hele Idol hysteriet startet var faktisk Kurt Nilsen i Florø der han holdt konsert med bandet Fenrik Lane på Haffen. I tillegg til dette er jo Kurt Nilsen en svært likandes kar. Regn med fullt hus her.
Billett pris:
Medl:250,-  Ikke medl: 280,-
FP: Kurt  skal toppe musikkfestivalen

på torget

Kommer-05-festival-hoved
Blue Horn Jazz Band

Gratiskonsert med Blue Horn Jazz Band i teltet på Torget. www.bluehorn.no