2004 Chris Thompson

Kommer-04-Chris-Thompson

Sammen med Florø MC Klubb har vi gleden av å få vokalisten fra "Manfred Mann's Earth Band" - Cris Thompson og Mads Eriksen tilbake på Haavebua. Det har gått over 2 år siden sist de stod på senen på bua, men de som var der husker det nok som om det var i går. Dag Frøyen i Firdaposten skreiv følgende etter forrige konsert

"Allsongen til dei gamle sviskene ljoma under tjærebreidde buabjelkar, og fleire gonger vart Thompson overraska over eit publikum som kunne tekstane. Thompson viste også kvifor han er ein vokalist dei store stjernene ønskjer i studio på platene sine. Rett og slett den beste rockevokalisten underteikna har høyrt i Florø.

Chris var vokalist og frontfigur i det legendariske bandet "Manfred Mann's Earth Band" De lover å gjøre en rekke Manfred Mann-klassikere. som «Davy's On The Road Again», «Blinded By The Light», «Mighty Quinn», «For You», «Questions» og «Redemption Song» (Bob Marley)
Det er de beste låtene fra tiden med Earth Band, mener Thompson. Som synes det er viktig å gi folk det de vil ha. Men det blir også rom for mange nye låter og. Så gled dere til en uforglemmelig kveld på bua.