2004 Åge & sambandet

Åge & Sambandet

Age IMG 0299Florø Samfunnshus, Lørdag 25. september

Etter eget ønske vil Åge Aleksandersen & Sambandet avslutte årets sommerturne i festsalen på Florø Samfunnshus. "Det er her vi føle oss heim, Og så blir det.
De lover å gi alt de har, og det er ikke lite, noe som de som var på Haavebua forrige høst garantert vil bekrefte.

Billetter selges på Smørbukken i strandgata i Florø
Pris: kr. 230,- Medlemmer kr. 200,-
Dørene åpnes kl. 21:00, Aldersgrense 18. år

Denne konserten er i samarbeide med Florø MC Klubb

Les og anmeldelsen fra fjorårets konsert på Haavebua.
PRESSEN JUBLER IGJEN!

Publikumssuksess!
Over 20000 har allerede besøkt konsertene til Åge og Sambandet, og sommerturneen har nettopp begynt! Her er et utdrag av det som er skrevet de siste måndene.

VG: "David Bowie samlet 7000 på Norwegian Wood i Frognerbadet. 8000 venter til midnatt for å høre "Levva Livet" i Selbu."
(sakset fra reportasje i VG 26. juni)

Backstage: "I Storform! Rock'n roll for alle penga."

Adresseavisen : "En større og bedre pakke med rendyrket rock and rollunderholdning enn det Åge og Sambandet tilbyr er det vanskelig å finne !!"
"Så mye energi og vitalitet at musikere som er halvparten så gamle må jobbe hardt for å komme i nærheten "
"Åge aleksandersen er kongen av trøndersk rock and roll, ja faktisk kongen av norsk rock"

Nordjyske Stiftstidende DK : Norsk Power !! "Lørdag aftens konsert blev endnu en gang en stor og flot opplevelse med norske Åge Aleksandersen på scenen i fyldt Skagen Kulturcenter med 2000 ellevilde tilhørere.
Åge aleksandersen bedre end noensinde !!

Aura avis : Full allsang fra første tone !! Åges dag !! mens lys og varme toner ut i lokalet siger et avventende publikum lenger og lenger inn mot scenen. Så eksploderer det !! Fra Norge mitt Norge og inn er det Åges dag. Helt og holdent. Sammen med Sambandet ga han tilskuerene en leksjon i rock n roll.
Åge og Sambandet gnistrer og gjøgler ,rocker og rister. Og med Steinar Krokstad og Morty Black Skaget som grunnkomp sitter følelsen i mellomgulvet før du får sagt kake.. Lufta i kjellerlokalet kan skjæres med kniv, men de færreste enser det. Suksessen er komplett !!!

Lillesandsposten.: Åge Aleksandersen og sambandet ble publikumsvinnere !! Full trøkk med Trønderrock. !! Åge og Sambandet spilte og showet til terningkast seks !!! Dette er desidert et av Norges beste liveband !!

Trønderavisa på Skagenfestivalen : Kongen av Danmark !! På Skagenfestivalen satte en gjeng nordmenn "ballen i krysset " gang på gang!! Høyspent stemning blandt sommersvette musikkelskere.!! At danskene nekter å slippe trønderrockeren fra sitt bryst er åpenbart !! Folkekoret var intenst, hjertelig og unisont !! Ikke rart publikum går fullstendig amok !! Vannvittig stemning !! Åge og Sambandet spiller "fletta" av folket hver gang !!

Se og Åges heimeside