2003 Rockeklubben 10 år

Rockeklubben jubilerer - 10 År

Helgen 7. og 8. November fyller Florø Rockeklubb 10 år, og det skal selvfølgelig markeres på en heidundrendes måte med 2 åpne konserter på Haavebua både fredag og lørdag. I tillegg feirer medlemmene seg selv med middag og konsert fredagen.

The Raggle Taggle Gypsies

The Raggle Taggle Gypsies press 08 500dpi

10-ar-jubileum-2003-oversikt
The Raggle Taggle Gypsies, eit av tidenes mest populære irske band i Florø
Knapt noko band har klart å skape ei så elektrisk stemning på bua som dette bandet. Dei gler seg vanvittig til å møte Florø-publikummet igjen, og det skjer fredagskvelden då Rockeklubben feirar seg sjølv og samarbeidspartnarane med eit lukka lag.

Men det er lagt ut eit avgrensa tal billettar for dei som vil vere med på sjølve konserten. Dørene opnar kl 23:00 for dei med denne typen billett.

Lørdag 08. november

De Lillos & Ole Staveteig

Ole Staveteig sv

 

Eitt av landets mest populære rockeband dei siste 10 å ra, DeLillos, er klare for Florø

De Lillos stenberg

DeLillos står for noko av det tøffaste som er gjort her til lands på rockefronten. Tilhengarar av innertiarar av nokre låtar som f.eks. "Hjernen er alene", "Kokken Tor" og "Neste sommer" vil få ein draumekveld denne laurdagen, meiner Tor Hjalte i Florø Rockeklubb. Til oppvarming denne kvelden har dei ingen ringere enn Florøs eigen supergitarist Ole Staveteig, som har tatt turen heim for å vere med å feire rockejubileet i barndomsbyen. 

Florøgutt og multigitarist Ole Staveteig vil være med oss hele helga, som oppvarming både fredag og lørdag med sitt eminente gitarspill.

En skikkelig aperitiff !!!

VORSPIEL med Raggle Taggle Gypsies i lobbyen på Quality på lørdagen.

Dette er skrevet om 10 års jubileet

De Lillos leverte - Magisk Staveteig - Jubilerte for full musikk - Raggle Taggle Gypsies, Rause Florø-venner
Raggle Taggle tornado - Jubilerer med kjempekallas