2003 Florø Musikk Festival

2003-festival-hoved

2003-festival-hoved

SAGA FJORDBASE AS

Florø Musikk Festival
19 til 21. juni 2003
Torsdag 19 Fredag 20 Lørdag 21

Flora Samfunnshus

Arne Hjeltnes, Jørn Hoel, Steinar Albriktsen og
Sjur Hjeltnes.
(Underholdning)

2003-festival-hoved

Supershow med supergutter. En herlig blanding av underfundig lyrikk, sang og musikk med artister fra den absolutte A-klassen innen norsk populærunderholdning. Hjeltnes , Hoel og Albriktsen har hver for seg solide karrierer bak seg. Sammen med Arne`s bror Sjur Hjeltnes har de snekret sammen et show som favner alle aldersgrupper. En perfekt måte å starte årets festival på.
[Jørn Hoel]   
Pris: 
Medlemmer kr. 170,-  andre kr. 200,-

Haavebua

Frode Alnes Band
(Pop/Rock)

2003-festival-hoved
Frode Alnes er vel kjent for de fleste her på berget. Mannen har en strålende karriere bak seg. Spesielt som gitartist i supersuksessen Dance With A Stranger. De siste årene har Frode turnert med mye egenprodusert stoff i bagasjen. Sammen med sitt eget band er han et fyrverkeri på scenen. Alle som har opplevd Frode vet at sprelske påfunn og stor humor preger hans opptredener. Uttallige spellemannspriser og andre utmerkelser viser hvilken posisjon denne mannen har i norsk musikkliv. Torsdag 19 Juni treffer du han på Haavebua.

Pris:
Medlemmer kr. 130,-  andre kr. 160,-

Haavebua

The Greenland Whalefishers 
(Irsk)
2003-festival-hoved
Fredagen er etter hvert blitt til The Emerald Isle Day. Også i år vier vi denne dagen til musikk fra den grønne øya. Først ut i år er bergensbandet The Greenland Whalefishers. De besøkte oss for 2 år siden og var noe av det tøffeste vi har hatt av irsk her på berget. De starter ballet med en røff blanding av irske tradlåter samt nyere ting av The Pogues etc. 
[Se deres heimeside]
 
The Woods Band
(Irsk)
2003-festival-hoved
Rosinen i pølsa for irskefoket. The Woods Band fra Dublin blir beskrevet som en krysning mellom The Sweeneyes Men meet The Dubliners meet The Pogues. Frontmann Terry Woods er etter hvert blitt en stor mann innen irsk tradisjonell musikk. Bandet startet opp første gang allerede i 1971, så rutinen skulle det ikke være noe i veien med. Bandet presenterer en blanding av gammelt og nyere tradisjonelt irsk stoff. Nettopp slik som publikum i Florø vil ha det. Vi forventer høy temperatur og mye svette denne kvelden.
[Se deres heimeside]  
Pris: 
Medlemmer kr. 220,-  andre kr. 250,-

Haavebua

Vibeke Saugestad
(Pop/Rock)
2003-festival-hoved
Vibeke startet med jentebandet Avslørte Bondepiker i Moss, og ble som purung frontfigur i Weld tildelt hele forsiden i musikkbladet Beat i september 1994. Med en sjokolademørk og mye omtalt stemme og et fossefall av langt rødt hår, ble hun omtalt somNorges største rocketalent på gud vet hvor mange år. Mye har skjedd siden den gang. Hun valgte etter hvert å gå solo, og er nå klar med sin andre soloplate Overdrive som er i handelen 24 mars.
Vibeke beskriver den selv som en moderne rockeplate men med influenser fra syttitalls glamrock. Fortsatt opptatt av at den gode popmelodien skal være i fokus. Du kan nå høre singlen Velvet Revolution på en radio nær deg. Vær med å opplev en av de få virkelige norske rockedamene på Haavebua
 
Thomas Dybdahl
(Pop)
2003-festival-hoved
Spellemannsprisvinner i klassen årets beste popartist samt Alarmprisvinner for beste popalbum 2002. Etter et par kritikerroste EP-utgivelser på Stavanger-labelen CCAP debuterte 23 år gamle Thomas Dybdahl med albumet that great October sound i fjor. Første singel fra albumet From Grace lå hele 14 uker på Petres A-liste. Debutalbumet ble sluppet 1.oktober og gikk da rett inn på Topp 40 Album listen og ble liggende i fem uker.
Hør hva avisene skriver om debutalbumet. VG: Forbløffende sterkt. Dagbladet: Uvanlig sterk debut. Stavanger Aftenblad: En tidløs, moderne klassiker. Bergensavisen: That Great October Sound er stor. Dybdahl har også fått overstrømmende positive kritikker for sine livekonserter. Denne mannen med band treffer du på Haavebua Lørdag 21 Juni. Vær der !!!!! 
[Se deres heimeside]   
Pris: 
Medlemmer kr. 220,-  andre kr. 250,-
 

Les hva Firdaposten skriver