2002 Musikkfestivalen

FLØRØ MUSIKKFESTIVAL ÅR 2002

TORSDAG 20. JUNI 2002 HELLBILLIES
200602_Festivalen

"Rotekte frå Dalstroka innafor". Definitivt det beste bandet innen sin genre i Norge. Dette bandet har sin egen evne til å blande ekte amerikansk roots med det genuint norske. De lager og fremfører musikk som appellerer like mye til hodet, hjertet og dansefoten hos tilhørerne., Det er det ikke så mange andre artister i Norge som klarer. Det er et band bestående av topp musikere med ei unikt solid og gjennomarbeida plattform som besøker Florø for tredje gang. Ny mann på piano er Trond Nagell Dahl, kjent som stødig pianist i Ivar Dyrhaugs NRK program "Beat for Beat".


FREDAG 21. JUNI 2002 ODDVAR OG JORUNN TORSHEIM M. HIGHLAND FLING

Som oppvarming på fredagen har vi vært så heldig å få tak i mulitikunstneren Torsheim som sammen med datteren Jorunn vil fremføre et 30 minutters sett. Torsheim er som de fleste vet viden kjent for sine særegne tolkninger av både Beatles og Dylan. Sammen med Jorunn, som er et udiskutabelt sangtalent vil de garantert sette et meget "eksotisk" preg på årets festival.


FREDAG 21. JUNI 2002 TOSS THE FEATHERS
200602_Festivalen

Disse gutta var her også i fjor, og er vel sannsynligvis det desidert beste internasjonale bandet som har besøkt Florø. De kommer fra Manchester i England og serverer pop/rock med helt klare irske aner. Er du ute etter å en dose med irsk inspirert pop-rock, så er dette definitivt kvelden for deg. Topp musikere med lang fartstid innen massevis av kvalitetsband i England. Disse gutta vi også stå for konsertbidraget i Strandgata under Sildebordet.

Haavebua, Fredag 21. Juni.


LØRDAG 20. JUNI 2002 THE MARGARETS

Du har helt sikkert hørt de på radio. "Alain Delon/ Rubber Rubbish". Perfekt popmusikk.
Dagsavisen skriver: "To av de aller fineste låtene som er laget i Norge- nei i hele verden-i moderne tid kommer ut på en singel". Aftenposten ga de karakter 6 og anmelderen betegnet den som "muligens det beste lille stykke norsk popmusikk jeg noensinne har hørt".
De er på full fart mot stjernehimmelen. På veien dit besøker de Florø under årets festival.
Popmusikk på sitt aller beste.


LØRDAG 20. JUNI 2002 THE MARGARETS

"Watch out" ! Dette er bare sinnsykt bra. Etter å ha blitt balsamert med The Margaret`s flotte popmusikk, avslutter vi kvelden og årets festival med Norges saftigste liveband. Chickendales er intet mindre enn et trehodet groovemonster. Musikalsk dreier dette seg om moderne , svett soul-funk med meget høy James Brown faktor. En perfekt avslutning på årets festival.