Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2009 Eva and The Heartmaker

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

 

Eva and The Heartmaker
Haavebua
Lørdag 20. juni

09-Kommer-Heartmaker

Sommeren 2005 møttes Eva Weel Skram og Thomas Stenersen i studio. Ett år senere var duoen Eva & the Heartmaker etablert og debutalbumet “Behind Golden Frames” å finne i butikkhyllene. “Fengende, lys, intim og melodiøs pop, med en vokalist som har noe særegent over seg. Kan bli starten på noe stort?” skrev Dagbladets Fredrik Wandrup om plata som Eva og Thomas ga ut på eget selskap. Albumet høstet mye oppmerksomhet, singelen “Stupid Heart” ble tittelsporet på den norske filmen “Mars & Venus” i 2007 og låta “I am the Sun” var også plassert på Hit 40 en stund. Raskt etter slippet meldte også utlandet sin interesse, noe som førte til en publishing-kontrakt med svenske Air Chrysalis. De siste åra har bandet hovedsaklig jobbet i studio med nytt materiale, men har også gjort en rekke konserter i hele Skandinavia. Siden forrige plate har musikken tatt en røffere vending og fremstår mer helhetlig enn tidligere, med et skeivere utrykk som er inspirert av bl.a. The Beatles (særlig “Sgt. Pepper..s Lonely Hearts Club Band”-plata), The Cardigans og The Raconteurs. I november 2008 signerte Eva & the Heartmaker platekontrakt med Colombia/Sony Music, og den nye plata skal etter planen slippes våren 2009. I mellomtiden surrer deres nye singel "Superhero", som bl.a. er A-lista på NRK P3, på radio.  (read less)

Eva & The Heartmaker på MySpace
Eva & The Heartmaker på Urørt