Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2008 Stormy Weateher

Del denne artikkelen

Submit to Facebook

Storm Weather Shanty Choir:> Haavebua
Fredag 20.juni, 2008 kl. 22:00

...det skal virkelig et godt rockeband til for å toppe et sjantikor fra Leirvik
Einar Engelen Engelstad i Bergens Tidende etter sjantikonsert under by:Larm 2008.

Storm Weather Shanty Choir har gjennom åtte år, tre kritikarroste plater og forrykande liveopptredenar i inn- og utland, oppnådd både publikumssuksess og stor respekt i både rocke- og folkemusikkmiljø. Seksmannskoret frå Stord opptrer i ei salig veksling mellom a cappella og full instrumentering; songar frå dei sju hav blir vrengt og fortolka med fandenivolsk energi, ispedd rockelement, og framført i eit forrykande liveshow! Ny singel vert slept i mai, med påfølgande album til hausten.

Sniklytt på singelen her: www.myspace.com/shantychoir
og les meir her: www.shantychoir.com

Følgende 3 band spiller fredag 20. juni kl. 22:00
Storm Weather Shanty Choir kl. 23:00
The Trampolines kl. 00:30
Ila Auto