Rockeklubben ble oppretta i november 1993. Det første arrangementet var på lokale i "gamle Vinjammer" og det andre på Haavebua. Den første formannen var Leif Skudal som starta klubben sammen med Per Vidar Ottesen. Geir Høyvik og Tor Albrigtsen kom med etter ei stund. Klubben leide lokaler på Haavebua av Ole Stenbakk.

 

Billetter i Florø: Tenestetorget, Narvesen, Quality Hotell - 18 års aldersgrense er mest vanlig.
www.florasamfunnshus.no - www.billettservice.no
Musikk er best live! Medlemskap i Florø Rockeklubb koster 150 kroner. På hver konsert sparer du som medlem 30 kr. Under menyfanen "Kontakt Oss" fyller du inn dine kontaktinfo, så mottar du en faktura og medlemskort i posten 😀

2007 Romjul på Haavebua

Del denne artikkelen

Submit to Facebook
Romjula på Haavebua

Fredag 28. desember 2007

Album
07-Kommer-Romjul
Det blir gjensyn med folkekjære Florø bandet som spiller 70 og 80 tals cover låter. Album har alltid vert populære, så blir det nok folksomt på bua denne kvelden.

Lørdag 29.desember 2007

Pegasus

07-Kommer-Romjul
På den årlige Pegasus romjulskonserten med nye coverhiter på lager blir det nok stinn brakke og et heseblesende liv. Her blir det som vanlig stor stemning og tidlig utsolgt

Billetter er nå i salg på Smørbukken kiosk i Strandgata, Florø.
Billett pris: kr. 200,- Medlemmer 170,- Aldersgrense 18 år


07-Kommer-Romjul
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken