2015 PUNCH

 2015 PUNCH på Haavebua 2. juledag

punch

Dette er karene du kjenner fra Florøbandet PUNCH med den svært så karismatiske og steikandes flinke vokalisten og gitaristen Jan Kjetil Klubben i front. De lover et heidundrendes show fullstappet med de beste låtene du kan tenke deg fra de siste 4 tiårene. Om du har et sterkt ønske om en spesiell låt du gjerne vil høre så skriv det her og det skulle ikke forundre oss om den dukker på på bua 2 Juledag. Så folkens, ingen grunn til å ta heimeromjul dette året heller.

Les under hva de 4 gutta sier om seg selv.

"Se for deg fire unge herrer. Gi de to gitarer, en bass og et trommesett. Tilsett en del norsk rock, og en god del kjente og kjære låter fra det store utland. Vend til slutt dette inn i stemning som får deg opp fra setet, mye energi og kanskje et par øl. Sett blandingen på scenen for steking noen timer. Resultatet blir da coverbandet Skjeggi.

Skjeggi baserer seg på å levere forrykende show av høy kvalitet som til slutt får deg til å danse på bordet og synge med av full hals. De er en underleverandør av allsang, og totallevandør av god stemning.

Bandet består av musikere med bred erfaring som setter spillegleden i fokus. Skjeggi står på scenen for at folk skal kose seg. Du vil ikke kjede deg på et arrangement hvor Skjeggi er involvert."