Florø Rockeklubb feiret 30 år

Florø Rockeklubb er 30 år

Dette ble feiret med en helaften på Husabula lørdag den 18 november, med et godt gammeldags Irsk party med: The Raggle Taggle Gypsies og Highland Fling
Begge bandene har spilt flere ganger i Florø,også denne gang to publikummet vel i mot dem. Denne kvelden stod Eirik Husabø å taklet lyden. Bistroen To kokker hadde deilig mat til klubben. En tappekrane med iskaldt øl, god musikk, publikum i riktig humør! En oppskrift på et vellykket arrangement.
 

taler1

The Raggle Taggle Gypsies

I den livlige verdenen av irsk musikk, bærer få band de samme hjertelige melodiene og vedvarende vennskap som "The Raggles." Dannet i 1993 på de solrike kystene av Mallorca, Spania, er historien til dette bandet en av lidenskap, samhold og den uovervinnelige ånden til musikk.
"The Raggles" musikk resonerer med publikum overalt, og i årenes løp turnerte de omfattende i Storbritannia, USA, Dubai, Spania og Skandinavia, med en spesiell tilknytning til Norge og Florø. Deres smittende melodier og livlige opptredener begeistret publikum.
"The Raggles" ikke bare et band; de er et bevis på musikkens og vennskapets varige kraft. Fra deres beskjedne begynnelse på Mallorca til internasjonale scener og deres hjertevarme hyllest til Barney McKenna, er deres reise et vitnesbyrd om kjærligheten til musikk og de urokkelige båndene den smir. Mens de forbereder seg på å innta scenen på nytt, forblir deres musikk en fyrlykt for håp, glede og enhet for alle som hører den.

Highland Fling

Er et Norsk irsk trad 6 mans band. Ble etablert i 1995 og spilte ca 500 konserter fra 1995 til vi la opp i 2002
Reportoaret består utelukkende av irsk trad og «utrad» musikk. Alt fra gamle irske folkesanger, The Dubliners til The Waterboys og The Pogues.
Bandet gjør en egen vri på materialet og serverer med fullt trøkk med trommer og bass, og masse flerstemt sang underveis.
Dere vil få høre klassikere som Wild Rover, Whiskey in the Jar, Raggle-Taggle Gypsy, Streams of Whiskey, The Town i Loved so well og maaaaange fler.
Etter en liten lokal reunion i 2018, har vi spilt noen konserter og er veldig glade for å komme tilbake på haavebua og er klare gi full gass og hedre 30 års jubilanten.