2009 Absolut ABBA

ABBA party i Florø 

09-Kommer-Absolut-ABBA

Haavebua: Lørdag, 1. mai 2009

The absolute ABBA party er showet du bare må se og høre! Tidløs popmusikk presentert slik det skal gjøres, - flotte arrangementer med presisjon og lekre detaljer. Vokalprestasjoner på veldig høyt nivå, - kostymer og alt annet som hører 70-talls-nostalgien til.

Alle ABBAs hits blir servert gjennom et 2 timer langt show. Med låter som Mamma Mia, Waterloo, Gimme Gimme, Super Trouper og Dancing queen er man garantert suksess på dansegulvet.

The absolute ABBA show har nesten 100 jobber bak seg det siste året, og showet har mottatt strålende kritikker fra publikum og presse over hele landet.

ABBA- showet er enestående i norsk sammenheng og vi gjør oppmerksom på at alt er 100% live. Bandet består av 5 musikere med bred erfaring og disse har bl.a. jobbet med folk som Åge Aleksandersen, Trond Granlund, Elg, Mariah Carey, Ice, Holton/Steel og S-Club 7 for å nevne noen.

På vokal finner vi søstrene Ranveig og Mildrid Seljemark. Ikke bare synger de som originalene, de ser bedre ut enn sine forgjengere tør vi påstå!
Arr: www.florervika.no og www.rockeklubben.no