2014 Oslo Ess

Oslo Ess Haavebua

OsloEss-bild1Fredag 14. mars. .
I februar komm landeveisrockerene i Oslo Ess med sitt tredje studioalbum som har fått tittelen "Alle hjerter deler seg". (Fikk 6 i VG) Deres forrige album "Verden på nakken, venner i ryggen" gikk rett inn på 1. plass på VG-lista og det er store forhåpninger til oppfølgeren. Bandet som ofte omtales som norges mest hardtarbeidende rockeband spilte hele 200 konserter i fjor og var i 2013 det mestspillende festivalbandet i Norge - for tredje år på rad.

2014 skal igjen Oslo Ess ut på veien og igjen skal hele landet dekkes på dere turnerute. Til og med Svalbard skal få besøk og selv etter utrettelig turnering siden 2010 har bandet bagasjen full av live-energi og pågangsmot. Bandet har kun noen få hull på CVen fra å ha vært innom alle byer i Norge og målet er at disse nå skal tettes.

Med seg denne kvelden har bandet OnklP & De Fjerne Slektningene som er et herlig sammensurium av rock, rap og fest! Bandet har nylig signert kontrakt med Universal Music og det er store forventninger til dette bandet med selveste OnklP i front!