2005 U2-experience

Kommer-05-U2-experience

Haavebua, lørdag, 5. november

Etter stort påtrykk fra alle kanter har vi bestemt oss for å vie Lørdag 05 November i sin helhet til  "verdens største rockeband" U2.
5 norske musikere i den desiderte toppklassen har gått sammen om å hedre dette fantastiske bandet.
På vokal finner vi Morten Fredheim som har gjestet Florø ved flere anledninger tidligere som vokalist i Hayseed. Med denne mannen i front skulle det borge for en kveld med svært høy kvalitet på det som blir fremført. Vi håper å se alle "die hard U2 heads" samt alle andre som har lyst på en fortreffelig musikalsk opplevelse denne kvelden.

2005 Turbostipend

Turbostipend

Lørdag 16 april 2005
Kommer-05-Turbostipend
Vi klarer ikke å la være. Vi bare må ha det. Gutta i Turbostipend blir igjen å finne på Haavebua. Et sinnsykt 80-talls show spekket med hits og spinnville påkledninger er noe som i aller høyeste grad har vist seg å slå an i Florø. Bandet som sist spilte i Florø under festivalen i fjor fikk det til å koke fullstendig over på bua. Det var mange som ikke fikk tak i billett til dette arrangementet sist. Sørg for å være tidlig ute og sikre deg en uforglemmelig kveld med tidenes 10-år innen popmusikken. "You gotta fight for your right to party !"

Se artistens egen heimeside: www.turbostipend.com

2005 SPAN og Jennifer Peach

SPAN
og  Jennifer Peach
Torget, Lørdag  3. september 2005

Kommer-05-Span
SPAN,   Foto: Promo

I samarbeid med Musikals Ungdom og Florø Sentrum har Florø Rockeklubb gleden av å presentere SPAN på torget i Florø Lørdag 03 September. SPAN er blitt rost opp i skyene som et av de suverent beste live bandene på den norske rockescenen de siste årene.

Bandet har solgt 55 000 album og har vært et av de mest turnerende band i Norge de siste årene.

Dette er kanskje den siste gang dere får sjansen til å høre SPAN. Fridtjof Nilsen, Jarle Bernhoft, Fredrik Wallumrød og Kim Nordbæk har vedtatt å oppløser rockegruppa. Vel en måned etter de spiller i Florø, holder de sin siste konsert.

Gjør klar for en svært energisk rockeopplevelse på torget i Florø Lørdag 03 September.

Se deres heimeside:  www.span.mu

Support: Jennifer Peach

2005 Queen Bees

Queen Bees

Florø Samfunnshus, Torsdag 10 Mars
Kommer-05-Queen-Bees
En musikalsk delikatesse !  , Rita Eriksen,Marianne Antonsen og  Anita Skorgan
I samarbeid med Florø Kommune har vi den glede å presentere The Queen Bees. Denne gruppen består av 3 av Norges mest markante kvinnelige vokalister. Anita Skorgan , Rita Eriksen og Marianne Antonsen har hver på sitt felt gjort suksess med selvstendige og langvarige artistkarrierer. Gruppen oppsto ut fra et ønske om å få i gang et musikalsk samarbeid med mulighet til å kunne dele både ansvar og musikkglede i et yrke som til tider kan være ganske ensomt. Queen Bees musikalske ide er ønsket om å formidle noen av de sangene som har vært deres store inspirasjonskilder og som har vært med på å forme de til de artistene de er i dag. Eksempler på slike artister er Linda Ronstadt , Little Feat , Tom Waits , Bonnie Raitt og John Hiatt. Med seg har damene et 4 manns knallsterkt orkester som kler denne settingen svært godt.

Mer info på www.queenbees.no

2005 Pegasus 25 des

Pegasus
Haavebua, 2. juledag 05

Kommer-05-Pegasus

Pegasus trenger vel ingen nærmere beskrivelse etter å ha gjennomført uttalige suksesskonserter på Haavebua. I år som tidligere år vil bandet presentere hitlåter på løpende bånd 2 Juledag.
Dette er et arrangement som har vært utsolgt de 4 siste årene. Sørg derfor for å skaffe deg billett i god tid. ,-

Kommer-05-Pegasus


2005 Kulturhelga

Kulturhelga 2005
Haavebua, 16 til 18. juni

Torsdag 16

Kommer-05-festival-hoved

Jahn Teigen m/band
Fra Popol Vuh via Prima Vera til This Years Looser.
Torsdag 16 Juni stiller Jahn Teigen med band på Haavebua i Florø. Alle har vel et forhold til denne mannen enten det er gjennom legendariske Popol Vuh eller Prima Vera eller bare entertaineren Jahn Teigen. På årets turne gjør Teigen et show som baserer seg på alle deler av hans svært lange karriere. Noen mener hans klassiker Queen of all queens fra Popol Vuh er tidenes beste norske rockelåt mens andre går for det hysteriske Prima Vera. Smakebiter fra alle deler av karrieren er i alle fall ventet på bua
Billett pris:
Medl: 170,-  Ikke medl: 200,-

Fredag 17

Kommer-05-festival-hoved

The Foggy Few

Vi satser fortsatt på et irsk opplegg på Haavebua på Fredagen. Historien viser at folk vil ha full irsk pakke med fest og moro. Det får de til fulle med disse 2 bandene. Foggy Few med base i Bergen baserer seg på noe egenprodusert stoff samt at de leverer klassikere fra den rikholdige irske katalogen.. Vi nevner i samme åndedrag at Florøgutten (Eller var det Holmedal ?) Hallvard Lunde spiller bass i dette bandet.
www..thefoggyfew.com

Kommer-05-festival-hoved

99% Irish

Kvelden avsluttes med 99% Irish som er en kraftpakke av et band. En fusjon av irsk-norsk råskap , fandenivoldsk fele og rock`n`roll. Med vokalist Corrine Kennedy og feletraktør Corry Kittler i front kjører de på med en irsk festpakke som tar luven av de fleste. Vi regner som alltid med en fullsatt Haavebu på denne etter hvert så legendariske irske festkvelden.
Billett pris:
Medl:220,-  Ikke medl: 250,-

i Strandgata

Blue Horn Jazz Band
blir årets artist under Sildebordet. Dixieland , Swing & Sweet står i høysetet. Bandet har gitt ut platen With a heart full of rythm til strålende kritikker. Her blir det sild og jazz. Altså: Sildejazz !  www.bluehorn.no

Lørdag 18

Kommer-05-festival-hoved
KKurt Nilsen m/band
Tidenes første og så langt eneste World Idol vinner Kurt Nilsen har etter møysommelig arbeid klart å skape seg en solid artistkarriere etter sin innsats i Idol. Unge Nilsen viser seg å være en låtskriver av høy standard og en liveartist av klasse. Med et godt platesalg og fulle hus overalt i ryggen kommer mannen til Florø Lørdag 18 Juni for å holde konsert på Haavebua. I tillegg til egenprodusert stoff går ikke unge Nilsen av veien for å gjøre en rockecover eller to. Før hele Idol hysteriet startet var faktisk Kurt Nilsen i Florø der han holdt konsert med bandet Fenrik Lane på Haffen. I tillegg til dette er jo Kurt Nilsen en svært likandes kar. Regn med fullt hus her.
Billett pris:
Medl:250,-  Ikke medl: 280,-
FP: Kurt  skal toppe musikkfestivalen

på torget

Kommer-05-festival-hoved
Blue Horn Jazz Band

Gratiskonsert med Blue Horn Jazz Band i teltet på Torget. www.bluehorn.no

2005- Laila-B-Band

Laila-B-Band

Lørdag 5 Februar 2005

Kommer-05-Laila-B Foto: Silje Robinson

Florø Rockeklubb har den glede å presentere Laila-B-Band.
Laila Beathe Førde, mest kjend som saksofonist i gruppa Fabel, skal i Februar ut på turne med sitt eget band.
Lørdag 05 Februar stiller de med et 9 manns sterkt orkester på Haavebua i Florø. Turneen er første ledd i innkjøringsfasen mot plateinnspilling.
Produsent for platen vil være ingen ringere enn Yngvæ Sætre ( DumDum Boys , Ephemera , Morten abel , Anne Grethe Preuss etc.
Bandet består av en god blanding av lovande Sogn & Fjordingar og Bergens musikere. Genren er en blanding av pop & soul. Laila B komponerer og arrangerer det meste på egen hånd og synger også lead vokal. Laila B har lenge vært en del av det yrendeog svært etablerte musikkmiljøet i Bremanger. Dette prosjektet har Laila ventet på og jobbet med lenge så det er en særdeles godt forberedt og forventningsfull Laila Beathe Førde som stiller på bua denne kvelden.

2005 Eagles Tribute Band

Eagles Tribute Band

Lørdag 30 april 2005
Kommer-05-Eagles-Tribute
EI forbindelse med årets båtmesse har vi den glede å presentere dette 7 manns store orkesteret fra Bergen. Som navnet antyder så er dette 7 mann som har dedikert seg selv til et av verdens desidert største band gjennom tidene. De har lagt all sin sjel i å kunne presentere Eagles-låter med stor overbevisning og kvalitet. Etter suksessen med Creedence night på båtmessa i fjor så burde dette absolutt være noe som faller i smak for årets publikum.

Besøk artistens heimeside:

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 150,-       Andre  kr. 180,-

Forandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les mer]

Forrige Neste
Kommer-05-Eagles-Tribute Kommer-05-Eagles-Tribute Kommer-05-Eagles-Tribute

Kommer-05-Eagles-Tribute
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken

2005 The Chixdiggit & TheYum Yums

The Chixdiggit & TheYum Yums
Haavebua, lørdag 22.oktober

Kommer-05-Chix_Yum

Oi, Oi, Oi. Dette må man for all del ikke gå glipp av !

Calgarys store sønner, det superenergiske powerpopbandet Chixdiggit i forbrødring med våre egne tyggegummipopyndlinger The Yum Yums.

Chixdiggit, for tiden aktuelle med det kritikerroste Pink Razors har flere langspillplater på samvittigheten, bl.a. på det velrenommerte Sub Pop Records. Den særs energiske og karismatiske frontfiguren KJ Jansen sørger for en helt spesiell opplevelse for publikum også mellom de fengende låtene.

The Yum Yums har siden 1993 vært et kjært lyspunkt i norsk rock med plater som Sweet As Candy og Blame It On The Boogie.
Med i Yum Yums er ogsåKommer-05-Chix_Yum Vibeke Saugestad som allerede er et kjært navn i Florø. Du har sikkert mang en gang tatt deg selv i å nynne på hits som Be With Me og Crazy Over You. I disse dager er de aktuelle med filmmusikken til Tommys Inferno. Men.altså !!

Her har du altså for første gang muligheten til å se disse to stratosfærisk bra bandene på samme scene i Scandinavian World Tour Of The Universe 2005.

Kom og rock !!.         For mer info se www.chixdiggit.com

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 150,-       Andre  kr. 180,-

Forhandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les meir]

Forrige Neste
Kommer-05-Chix_Yum Kommer-05-Chix_Yum Kommer-05-Chix_Yum

Kommer-05-Chix_Yum
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken

2005 The Betales

Det Betales
Haavebua, Fredag 1. juli 2005

Kommer-05-Betales

I forbindelse med årets store fotballhappening, Liverpool Old Boys V Man United Old Boys så er det en glede å kunne presentere Det Betales. 
Hvem husker vel ikke fjorårets konsert på bua med dette bandet. Fullt hus og en utrolig bra stemning. Hva er vel bedre enn å kunne gjenta denne suksessen. Horder av Liverpool og  Man United fans er ventet til byen denne helgen og vi starter ballet med noe av det mest engelske en kan tenke seg, nemlig musikk av tidenes desidert største band The Beatles. Det Betales har ingen over og ingen ved siden i Norge når det gjelder å kopiere de gamle helter. Vi husker med fryd allsangen på Hey Jude og Penny Lane fra en fullsatt saltebu. La oss oppleve det samme en gang til.

Les på deres heimeside  www.betales.com

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 130,-       Andre  kr. 160,-

Forhandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les meir]

Forrige Neste
Kommer-05-Betales Kommer-05-Betales Kommer-05-Betales

Kommer-05-Betales
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken

2005 U2-experience

Kommer-05-U2-experience

Haavebua, lørdag, 5. november

Etter stort påtrykk fra alle kanter har vi bestemt oss for å vie Lørdag 05 November i sin helhet til  "verdens største rockeband" U2.
5 norske musikere i den desiderte toppklassen har gått sammen om å hedre dette fantastiske bandet.
På vokal finner vi Morten Fredheim som har gjestet Florø ved flere anledninger tidligere som vokalist i Hayseed. Med denne mannen i front skulle det borge for en kveld med svært høy kvalitet på det som blir fremført. Vi håper å se alle "die hard U2 heads" samt alle andre som har lyst på en fortreffelig musikalsk opplevelse denne kvelden.

2005 Turbostipend

Turbostipend

Lørdag 16 april 2005
Kommer-05-Turbostipend
Vi klarer ikke å la være. Vi bare må ha det. Gutta i Turbostipend blir igjen å finne på Haavebua. Et sinnsykt 80-talls show spekket med hits og spinnville påkledninger er noe som i aller høyeste grad har vist seg å slå an i Florø. Bandet som sist spilte i Florø under festivalen i fjor fikk det til å koke fullstendig over på bua. Det var mange som ikke fikk tak i billett til dette arrangementet sist. Sørg for å være tidlig ute og sikre deg en uforglemmelig kveld med tidenes 10-år innen popmusikken. "You gotta fight for your right to party !"

Se artistens egen heimeside: www.turbostipend.com

2005 SPAN og Jennifer Peach

SPAN
og  Jennifer Peach
Torget, Lørdag  3. september 2005

Kommer-05-Span
SPAN,   Foto: Promo

I samarbeid med Musikals Ungdom og Florø Sentrum har Florø Rockeklubb gleden av å presentere SPAN på torget i Florø Lørdag 03 September. SPAN er blitt rost opp i skyene som et av de suverent beste live bandene på den norske rockescenen de siste årene.

Bandet har solgt 55 000 album og har vært et av de mest turnerende band i Norge de siste årene.

Dette er kanskje den siste gang dere får sjansen til å høre SPAN. Fridtjof Nilsen, Jarle Bernhoft, Fredrik Wallumrød og Kim Nordbæk har vedtatt å oppløser rockegruppa. Vel en måned etter de spiller i Florø, holder de sin siste konsert.

Gjør klar for en svært energisk rockeopplevelse på torget i Florø Lørdag 03 September.

Se deres heimeside:  www.span.mu

Support: Jennifer Peach

2005 Queen Bees

Queen Bees

Florø Samfunnshus, Torsdag 10 Mars
Kommer-05-Queen-Bees
En musikalsk delikatesse !  , Rita Eriksen,Marianne Antonsen og  Anita Skorgan
I samarbeid med Florø Kommune har vi den glede å presentere The Queen Bees. Denne gruppen består av 3 av Norges mest markante kvinnelige vokalister. Anita Skorgan , Rita Eriksen og Marianne Antonsen har hver på sitt felt gjort suksess med selvstendige og langvarige artistkarrierer. Gruppen oppsto ut fra et ønske om å få i gang et musikalsk samarbeid med mulighet til å kunne dele både ansvar og musikkglede i et yrke som til tider kan være ganske ensomt. Queen Bees musikalske ide er ønsket om å formidle noen av de sangene som har vært deres store inspirasjonskilder og som har vært med på å forme de til de artistene de er i dag. Eksempler på slike artister er Linda Ronstadt , Little Feat , Tom Waits , Bonnie Raitt og John Hiatt. Med seg har damene et 4 manns knallsterkt orkester som kler denne settingen svært godt.

Mer info på www.queenbees.no

2005 Pegasus 25 des

Pegasus
Haavebua, 2. juledag 05

Kommer-05-Pegasus

Pegasus trenger vel ingen nærmere beskrivelse etter å ha gjennomført uttalige suksesskonserter på Haavebua. I år som tidligere år vil bandet presentere hitlåter på løpende bånd 2 Juledag.
Dette er et arrangement som har vært utsolgt de 4 siste årene. Sørg derfor for å skaffe deg billett i god tid. ,-

Kommer-05-Pegasus


2005 Kulturhelga

Kulturhelga 2005
Haavebua, 16 til 18. juni

Torsdag 16

Kommer-05-festival-hoved

Jahn Teigen m/band
Fra Popol Vuh via Prima Vera til This Years Looser.
Torsdag 16 Juni stiller Jahn Teigen med band på Haavebua i Florø. Alle har vel et forhold til denne mannen enten det er gjennom legendariske Popol Vuh eller Prima Vera eller bare entertaineren Jahn Teigen. På årets turne gjør Teigen et show som baserer seg på alle deler av hans svært lange karriere. Noen mener hans klassiker Queen of all queens fra Popol Vuh er tidenes beste norske rockelåt mens andre går for det hysteriske Prima Vera. Smakebiter fra alle deler av karrieren er i alle fall ventet på bua
Billett pris:
Medl: 170,-  Ikke medl: 200,-

Fredag 17

Kommer-05-festival-hoved

The Foggy Few

Vi satser fortsatt på et irsk opplegg på Haavebua på Fredagen. Historien viser at folk vil ha full irsk pakke med fest og moro. Det får de til fulle med disse 2 bandene. Foggy Few med base i Bergen baserer seg på noe egenprodusert stoff samt at de leverer klassikere fra den rikholdige irske katalogen.. Vi nevner i samme åndedrag at Florøgutten (Eller var det Holmedal ?) Hallvard Lunde spiller bass i dette bandet.
www..thefoggyfew.com

Kommer-05-festival-hoved

99% Irish

Kvelden avsluttes med 99% Irish som er en kraftpakke av et band. En fusjon av irsk-norsk råskap , fandenivoldsk fele og rock`n`roll. Med vokalist Corrine Kennedy og feletraktør Corry Kittler i front kjører de på med en irsk festpakke som tar luven av de fleste. Vi regner som alltid med en fullsatt Haavebu på denne etter hvert så legendariske irske festkvelden.
Billett pris:
Medl:220,-  Ikke medl: 250,-

i Strandgata

Blue Horn Jazz Band
blir årets artist under Sildebordet. Dixieland , Swing & Sweet står i høysetet. Bandet har gitt ut platen With a heart full of rythm til strålende kritikker. Her blir det sild og jazz. Altså: Sildejazz !  www.bluehorn.no

Lørdag 18

Kommer-05-festival-hoved
KKurt Nilsen m/band
Tidenes første og så langt eneste World Idol vinner Kurt Nilsen har etter møysommelig arbeid klart å skape seg en solid artistkarriere etter sin innsats i Idol. Unge Nilsen viser seg å være en låtskriver av høy standard og en liveartist av klasse. Med et godt platesalg og fulle hus overalt i ryggen kommer mannen til Florø Lørdag 18 Juni for å holde konsert på Haavebua. I tillegg til egenprodusert stoff går ikke unge Nilsen av veien for å gjøre en rockecover eller to. Før hele Idol hysteriet startet var faktisk Kurt Nilsen i Florø der han holdt konsert med bandet Fenrik Lane på Haffen. I tillegg til dette er jo Kurt Nilsen en svært likandes kar. Regn med fullt hus her.
Billett pris:
Medl:250,-  Ikke medl: 280,-
FP: Kurt  skal toppe musikkfestivalen

på torget

Kommer-05-festival-hoved
Blue Horn Jazz Band

Gratiskonsert med Blue Horn Jazz Band i teltet på Torget. www.bluehorn.no

2005- Laila-B-Band

Laila-B-Band

Lørdag 5 Februar 2005

Kommer-05-Laila-B Foto: Silje Robinson

Florø Rockeklubb har den glede å presentere Laila-B-Band.
Laila Beathe Førde, mest kjend som saksofonist i gruppa Fabel, skal i Februar ut på turne med sitt eget band.
Lørdag 05 Februar stiller de med et 9 manns sterkt orkester på Haavebua i Florø. Turneen er første ledd i innkjøringsfasen mot plateinnspilling.
Produsent for platen vil være ingen ringere enn Yngvæ Sætre ( DumDum Boys , Ephemera , Morten abel , Anne Grethe Preuss etc.
Bandet består av en god blanding av lovande Sogn & Fjordingar og Bergens musikere. Genren er en blanding av pop & soul. Laila B komponerer og arrangerer det meste på egen hånd og synger også lead vokal. Laila B har lenge vært en del av det yrendeog svært etablerte musikkmiljøet i Bremanger. Dette prosjektet har Laila ventet på og jobbet med lenge så det er en særdeles godt forberedt og forventningsfull Laila Beathe Førde som stiller på bua denne kvelden.

2005 Eagles Tribute Band

Eagles Tribute Band

Lørdag 30 april 2005
Kommer-05-Eagles-Tribute
EI forbindelse med årets båtmesse har vi den glede å presentere dette 7 manns store orkesteret fra Bergen. Som navnet antyder så er dette 7 mann som har dedikert seg selv til et av verdens desidert største band gjennom tidene. De har lagt all sin sjel i å kunne presentere Eagles-låter med stor overbevisning og kvalitet. Etter suksessen med Creedence night på båtmessa i fjor så burde dette absolutt være noe som faller i smak for årets publikum.

Besøk artistens heimeside:

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 150,-       Andre  kr. 180,-

Forandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les mer]

Forrige Neste
Kommer-05-Eagles-Tribute Kommer-05-Eagles-Tribute Kommer-05-Eagles-Tribute

Kommer-05-Eagles-Tribute
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken

2005 The Chixdiggit & TheYum Yums

The Chixdiggit & TheYum Yums
Haavebua, lørdag 22.oktober

Kommer-05-Chix_Yum

Oi, Oi, Oi. Dette må man for all del ikke gå glipp av !

Calgarys store sønner, det superenergiske powerpopbandet Chixdiggit i forbrødring med våre egne tyggegummipopyndlinger The Yum Yums.

Chixdiggit, for tiden aktuelle med det kritikerroste Pink Razors har flere langspillplater på samvittigheten, bl.a. på det velrenommerte Sub Pop Records. Den særs energiske og karismatiske frontfiguren KJ Jansen sørger for en helt spesiell opplevelse for publikum også mellom de fengende låtene.

The Yum Yums har siden 1993 vært et kjært lyspunkt i norsk rock med plater som Sweet As Candy og Blame It On The Boogie.
Med i Yum Yums er ogsåKommer-05-Chix_Yum Vibeke Saugestad som allerede er et kjært navn i Florø. Du har sikkert mang en gang tatt deg selv i å nynne på hits som Be With Me og Crazy Over You. I disse dager er de aktuelle med filmmusikken til Tommys Inferno. Men.altså !!

Her har du altså for første gang muligheten til å se disse to stratosfærisk bra bandene på samme scene i Scandinavian World Tour Of The Universe 2005.

Kom og rock !!.         For mer info se www.chixdiggit.com

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 150,-       Andre  kr. 180,-

Forhandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les meir]

Forrige Neste
Kommer-05-Chix_Yum Kommer-05-Chix_Yum Kommer-05-Chix_Yum

Kommer-05-Chix_Yum
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken

2005 The Betales

Det Betales
Haavebua, Fredag 1. juli 2005

Kommer-05-Betales

I forbindelse med årets store fotballhappening, Liverpool Old Boys V Man United Old Boys så er det en glede å kunne presentere Det Betales. 
Hvem husker vel ikke fjorårets konsert på bua med dette bandet. Fullt hus og en utrolig bra stemning. Hva er vel bedre enn å kunne gjenta denne suksessen. Horder av Liverpool og  Man United fans er ventet til byen denne helgen og vi starter ballet med noe av det mest engelske en kan tenke seg, nemlig musikk av tidenes desidert største band The Beatles. Det Betales har ingen over og ingen ved siden i Norge når det gjelder å kopiere de gamle helter. Vi husker med fryd allsangen på Hey Jude og Penny Lane fra en fullsatt saltebu. La oss oppleve det samme en gang til.

Les på deres heimeside  www.betales.com

Billettpris:  
Medlemmer   kr. 130,-       Andre  kr. 160,-

Forhandsalg av billetter starter hos Smørbukken ca 14. dager  før konserten    [Les meir]

Forrige Neste
Kommer-05-Betales Kommer-05-Betales Kommer-05-Betales

Kommer-05-Betales
Postboks 520, 6901 Florø
Tlf: 40 40 20 06,    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Linken