2004 Cordial Crash

Cordial Crash Cordial Crash

CordialCrash presse farg

Cordial Crash Cordial Crash kommer i fra Bergen og spiller funky pop & rock.
Bandet er 2 år gammelt og består av Maria Berg fra Oslo på vokal, Stephen Moran fra London på gitar, Anders Ingebrigtsen fra Florø på bass og Anders Vengen Jensen fra Selje på trommer. Så denne kvelden blir det musikk stort sett hele kvelden.

2004 Daddy Fp

Daddy

Daddy-FP

Sexy funk og rocka bluestonar frå Husabø
FLORØ: Eirik Husabø har starta nytt band. Til det har han samla musikarar frå heile fylket, og trommer, gitarar, keyboard, trompet og tromboner skal gje liv til Husabø sin eigenkomponerte musikk. Sexy funk, kallar han stilen.
Musikkvideo oppdatert 2015: Youtube - full konsert!  https://www.youtube.com/watch?v=F9Eq7ZZBMxM

Daddy-FP
"Kvar torsdag samlar dei seg for å spele saman i Kanalen lydstudio. Øystein Andrew Steinsvåg på frå Naustdal på keyboard, Eilif Vaardal frå Florø på gitar, Ole Martin Frimannslund frå Davik på trommer, Magne Johan Eide frå Florø på gitar, Roald Apaldseth frå Førde på trompet, Nils Petter Fredheim frå Florø på trombone, i tillegg til berre 15 år gamle Sigurd Knapstad frå Jølster som og spelar trombone. Songarane er Elise Eide frå Olden og Janne Linn Myren frå Svelgen. Eirik Husabø sjølv spelar gitar og komponerer og arrangerer musikken, og Finn Åge Korneliussen har det lyd- og lystekniske ansvaret. Saman kallar dei seg for "Daddy" Dette er ein gjeng med skikkeleg dyktige folk, og vi har det veldig gøy saman, seier Husabø.

Sexy funk Musikkstilen deira er litt udefinerbar, men veldig spanande. Eg kallar det ein krysning mellom Prince og Frank Zappa, ispedd moderne R&B. Musikken vi spelar er alt ifrå sexy funk, rocka og til enkle, streite R&B- balladar. Det er spesiell musikk som står i fokus. Ei salig blanding, men det er slik Husabø likar best å jobbe. Musikken inneheld ein del musikalske krumspring inn i mellom. Litt sånn Zappa, men vi er ikkje fullt så galne. Ja, eg er jo galen då, men det er jo kjent frå før, gliser Husabø. Ingen ting av det dei spelar er tilfeldig, eller improvisert. Alt er nøye gjennomtenkt og dirigert frå mi side. Heilt ned til den minste detalj.

Frimannslund sin idé Eirik Husabø sjølv hadde ikkje tenkt å starte band for å få spelt og framført musikken han lagar. Det var ikkje før Ole Martin Frimannslund tok kontakt at han begynte å vurdere ideen. Bandet kom i gang på Ole Martin sitt initiativ. Han kontakta meg og spurte om vi ikkje skulle danne ei gruppe. Han meinte at musikken min burde spelast, og etter ei tenkjepause fann eg ut at det hadde vore interessant å prøve å starte eit band, seier Husabø. Så starta søket etter musikarar. Dei leita etter brukande folk i musikkmiljøa, snakka med venner og kjende, kontakta folk dei hadde spelt med før, og kom opp med ein del namn. Slik danna dei bandet "Daddy".

Vi var ute etter ein del spesifikke instrument for å få den rette sounden. Vi fekk tak i alle vi hadde "lyst på", utanom saksofon. Vi erstatta saksofonen med ei ekstra trombone, og når vi høyrde korleis det fungerte vart vi veldig nøgde. Det er skikkeleg stilig, seier han. Bandsamansettinga har vore klar sidan i fjor vår, men dei starta ikkje å spele saman før på hausten. Og først no på nyåret har dei starta med intensiv øving.

Ingen store planar Husabø og "Daddy" har ingen store planar om verdsgjennombrot eller millionsal av cd'ar. Dei vil berre kose seg med musikken. Poenget med det vi gjer er å ha det gøy, og å utfordre oss sjølve musikalsk. V vil jo sjølvsagt spele musikken vår for folk, så vi vil prøve få ein del spelejobbar i Sogn og Fjordane, og kanskje Hordaland, men vi gjer det ikkje for å tene pengar. Det kan vere at vi vil spele inn ein demo til sommaren, og kanskje bestemmer vi oss for å spele inn ein cd i studioet mitt seinare, vi får sjå kva som skjer. Men ein ting er sikkert, det skal ikkje ver kommersielt og det skal vere totalt fritt for noko penge- og profittkøyr, seier Husabø. Men det er jo ofte slike kose-prosjekt slår skikkeleg an hos publikum, og blir kjempepopulære anten dei vil eller ei, gliser han.

Etter å ha høyrd tre-fire låtar live er i alle fall Firdaposten sin journalist er sikker i sin sak: Eg hadde glatt kjøpt ein cd med dei, og meir enn gjerne betalt for å oppleve ein konsert med bandet.

Musikken er alt som Husabø lovar. Den er skikkeleg fengjande og funky. Balladane er vakre og melodiøse ispedd soul, dei litt meir raske låtane inneheld element frå rocka blues, funk og latinske rytmer. Kort sagt: musikken deira inneheld noko for ein kvar smak. Bandet er veldig samkøyrte med tanke på at dei ikkje har spelt saman så lenge, og vi gler oss til 19. April. Då er det mogeleg å oppleve "Daddy" og den stilige musikken deira live på Haavebua når dei debuterer som konsertband.

Linda Regina Bruvik 57 75 73 06 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Full Konsert - Youtube


2004 Spik Adel 27 mars

Spik Adel

Spik-Adel_270304

Haavebua, Lørdag 27. mars
Spik Adel`s konsert på Haavebua i forbindelse med Elton John showet i Samfunnshuset ble en kjempesuksess. 250 mennesker hadde en kjempekveld med det ypperste av rootsmusikk her i fylket. Rutinerte muskere som har ekte kjærlighet til det de driver med gir som regel gode resultater. Florø Rockeklubb takker de glade gutter fra Bremanger for en kjempekonsert.

2004 Åge & sambandet

Åge & Sambandet

Age IMG 0299Florø Samfunnshus, Lørdag 25. september

Etter eget ønske vil Åge Aleksandersen & Sambandet avslutte årets sommerturne i festsalen på Florø Samfunnshus. "Det er her vi føle oss heim, Og så blir det.
De lover å gi alt de har, og det er ikke lite, noe som de som var på Haavebua forrige høst garantert vil bekrefte.

Billetter selges på Smørbukken i strandgata i Florø
Pris: kr. 230,- Medlemmer kr. 200,-
Dørene åpnes kl. 21:00, Aldersgrense 18. år

Denne konserten er i samarbeide med Florø MC Klubb

Les og anmeldelsen fra fjorårets konsert på Haavebua.
PRESSEN JUBLER IGJEN!

Publikumssuksess!
Over 20000 har allerede besøkt konsertene til Åge og Sambandet, og sommerturneen har nettopp begynt! Her er et utdrag av det som er skrevet de siste måndene.

VG: "David Bowie samlet 7000 på Norwegian Wood i Frognerbadet. 8000 venter til midnatt for å høre "Levva Livet" i Selbu."
(sakset fra reportasje i VG 26. juni)

Backstage: "I Storform! Rock'n roll for alle penga."

Adresseavisen : "En større og bedre pakke med rendyrket rock and rollunderholdning enn det Åge og Sambandet tilbyr er det vanskelig å finne !!"
"Så mye energi og vitalitet at musikere som er halvparten så gamle må jobbe hardt for å komme i nærheten "
"Åge aleksandersen er kongen av trøndersk rock and roll, ja faktisk kongen av norsk rock"

Nordjyske Stiftstidende DK : Norsk Power !! "Lørdag aftens konsert blev endnu en gang en stor og flot opplevelse med norske Åge Aleksandersen på scenen i fyldt Skagen Kulturcenter med 2000 ellevilde tilhørere.
Åge aleksandersen bedre end noensinde !!

Aura avis : Full allsang fra første tone !! Åges dag !! mens lys og varme toner ut i lokalet siger et avventende publikum lenger og lenger inn mot scenen. Så eksploderer det !! Fra Norge mitt Norge og inn er det Åges dag. Helt og holdent. Sammen med Sambandet ga han tilskuerene en leksjon i rock n roll.
Åge og Sambandet gnistrer og gjøgler ,rocker og rister. Og med Steinar Krokstad og Morty Black Skaget som grunnkomp sitter følelsen i mellomgulvet før du får sagt kake.. Lufta i kjellerlokalet kan skjæres med kniv, men de færreste enser det. Suksessen er komplett !!!

Lillesandsposten.: Åge Aleksandersen og sambandet ble publikumsvinnere !! Full trøkk med Trønderrock. !! Åge og Sambandet spilte og showet til terningkast seks !!! Dette er desidert et av Norges beste liveband !!

Trønderavisa på Skagenfestivalen : Kongen av Danmark !! På Skagenfestivalen satte en gjeng nordmenn "ballen i krysset " gang på gang!! Høyspent stemning blandt sommersvette musikkelskere.!! At danskene nekter å slippe trønderrockeren fra sitt bryst er åpenbart !! Folkekoret var intenst, hjertelig og unisont !! Ikke rart publikum går fullstendig amok !! Vannvittig stemning !! Åge og Sambandet spiller "fletta" av folket hver gang !!

Se og Åges heimeside

2004 Vibeke Saugestad

Vibeke Saugestad slår til igjen

Kommer-04-Twistaroos-FP
Skal du henge med i frøken eigenrådig, Vibeke Saugestad, sine musikalske hamskifte, skal du vere noko til kar. Eller dame.
Firdaposten 22.01.2004 Av: Svend Arne Vee

For mindre enn eitt år sidan hang Vibeke Saugestad som ei trost i taklampa og rocka ei stappfull Haavebu med "99 Luftballons" som siste ekstranummer. Då hadde rockdronninga frå Moss gjennomført det mange meiner er den beste konserten som nokon gong er spelt i Florø. Då skulle ein tru at artisten raskast mogleg ville prøve å blåkopiere suksessen men slik er berre ikkje Vibeke Saugestad.

No har soloprosjektet fått kvile, og Vibeke kjem med eit heilt nytt band til Florø førstkomande helg. Namnet er The Twistaroos, og frontfiguren har for sikkerheits skuld også skjult sitt eige namn bak artistnamnet "Miss Goodvibe". I lag med The Twistaroos lovar ho høg partyfaktor, og oppi rockegryta putrar ei salig blanding av soul, rock'n roll, r&b, twist og 60-tals surfmusikk.

Stilendringane har nesten blitt ein stil i seg sjølv for mossejenta. Som tenåring fronta ho bandet Weld. Med langt, hennaraudt hår, gravrøyst og "Crown Imperial Song", redefinerte ho norsk rock. Men snart forlet ho det som kunne vekse seg stort, til fordel for rockebandet Thelyblast. Berre eit år seinare kom det meir stillferdige Thinkerbell-prosjektet, saman med Jørn Christensen (Can-Can, Mercury Motors). Saugestad har alltid gått sine eigne vegar, og i 2001 kom den første tunge solosatsinga med "Into the shimmering". To år seinare var det igjen nytt plateselskap og ny soloplate, "Overdrive".

Uansett stil, form, farge og medspelarar: Vibeke Saugestad sin posisjon som norsk rocks førstedame er klar. Den som ikkje fekk med seg Saugestad under rockeklubben si jubileumshelg, bør definitivt finne vegen til Haavebua denne gongen.

 

2004 Twistaroos

The Twistaroos

Kommer-04-Twistaroos


m/ Vibeke Saugestad
Haavebua, Lørdag 24. januar

Vi starter 2004 med å presentere et band fra Moss som etter eget utsagn har en skyhøy partyfaktor. De spiller en blanding av soul / rock`n`roll / r&b / twist / surf. etc. Med andre ord stilretninger som oppfordrer til syndig opptreden på dansegulvet.
Altså en blanding som skulle være i stand til å ta pusten fra alle og enhver som vil innfinne seg på bua denne kvelden. De er kjent for å sette ethvert sted på hodet.
Vokalisten i bandet er den ikke ukjente Vibeke Saugestad som besøkte oss på festivalen 2003. Alle som var der den lørdagen ( det var smekk fullt) kan nok berette om en rockedame av det helt sjedne kaliberet. Det kokte mildt sagt over den kvelden. Hva er vel da bedre enn å starte rockeåret 2004 med denne damen og hennes kompanjonger i bandet Twistaroos.

Besetning:
Miss Goodvibe: Sang, tamburin, maraccas, triangel og blokkfløyte.
Morty Mortaroo: Sang og elektrisk gitar.
Otto "The Gamster" Gamstaroo: Slagverk og harmonisang.
En bassist: Elektrisk bass-gitar utstyrt med ekstra tykke strenger som gir orkesteret en dypere og mer utfyllende "sound" og som tilfører vibrasjoner og svingninger også i de nedre regioner.

 

2004 Spik Adel

 

Spik Adel

Kommer-04-Spik-Adel-des

Tradisjonen tro så setter vi av julen på Haavebua til mimring til de gode gamle klassikere. Først ut er veteranene i Pegasus som serverer hitparader fra hovedsakelig 80 og 90 tallet samt en og annen superschlager fra dette århundret. Garantert fullt hus og kanonstemning. Vi får også besøk av Spik Adel fra Bremanger som mest sannsynlig er Sogn & Fjordanes beste rootsband. Høy kvalitet i alle ledd. Julen er dermed spekket med akkurat det vi liker i en feststemt høytid.

2004 Hayseed

Hayseed

Kommer-04-Hayseed

Haavebua, Lørdag 28. februar
Nok en gang får vi besøk av dette fantastiske bandet med Terje Kjørlaug i spissen. Knalltøff, sugende og funky rock`n`roll er varemerket deres. De leverer varene med en presisjon som overgår de fleste andre i samme genren. Er du ute etter en musikalsk opplevelse som gir deg både Red Hot Chili Peppers og Van Halen på en og samme tid så er du hjertelig velkommen på bua denne kvelden. Det er med stolthet at Rockeklubben for tredje gang kan presentere et så bra band som har utspring i en Florø gitarist

 

 

Kommer-04-Hayseed

2004 Havana Club

Havana Club

Kommer-04-Havanna-nov
Haavebua, Lørdag 13. november 2004

HAVANA CLUB

Flørtende cubanske jenter og den beste rom i verden. Eggende rytmer som smelter din forfrosne sjel. Havana Club gir deg en smak av Cuba.

Havana Club består av syv musikere fra Bergen. Bandet har eksistert i tre år og har på denne tiden hatt en rekke oppdrag. Ricks og Stundesløse, de to store underholdningsscenene i Bergen, har begge hatt besøk av Havana Club. Av andre steder kan vi nevne Sommer Bergen(2000), Påskefrokosten, Bergen Internasjonale Kultursenter, Madam Felle, Mambo Club og Mobergsvikjo(OS).

Bandets vokalist er fra Cuba. Som en slags skjebnens ironi heter han Norge. Festivaler og klubber har allerede fått ørene opp for vokalisten i Havana Club. Under årets Dølajazz(Lillehammer) kunne man høre ham med et salsastjernelag fra Danmark, Sverige, Norge og Cuba.

Havana Club er:

Norge Sanchez vokal, perkusjon
Lois Aguilera Timbales, kubjelle, vokal.
Asbjørn Sundal Congas.
Torbjørn Hillersøy Bass.
Ingolf Håland Piano.
Jan Kåre Hystad Saxofoner.
Jan Erik Reknes Trompet.0,-


 

2004 Gluecefer

Florø Samfunnshus, Torsdag 22. april

Kommer-04-Gluecifer

Det er ett av Norges beste "live band" som besøker samfunnshuset denne torsdags kvelden i april. Deres nye plate og konserter er blitt skamrost av media.
[Se deres heimeside] Kommer-04-Gluecifer[VG: Gnistrende Gull]

Denne konserten er i samarbeid med Bistro To Kokker

2004 Cordial Crash

Cordial Crash Cordial Crash

CordialCrash presse farg

Cordial Crash Cordial Crash kommer i fra Bergen og spiller funky pop & rock.
Bandet er 2 år gammelt og består av Maria Berg fra Oslo på vokal, Stephen Moran fra London på gitar, Anders Ingebrigtsen fra Florø på bass og Anders Vengen Jensen fra Selje på trommer. Så denne kvelden blir det musikk stort sett hele kvelden.

2004 Daddy Fp

Daddy

Daddy-FP

Sexy funk og rocka bluestonar frå Husabø
FLORØ: Eirik Husabø har starta nytt band. Til det har han samla musikarar frå heile fylket, og trommer, gitarar, keyboard, trompet og tromboner skal gje liv til Husabø sin eigenkomponerte musikk. Sexy funk, kallar han stilen.
Musikkvideo oppdatert 2015: Youtube - full konsert!  https://www.youtube.com/watch?v=F9Eq7ZZBMxM

Daddy-FP
"Kvar torsdag samlar dei seg for å spele saman i Kanalen lydstudio. Øystein Andrew Steinsvåg på frå Naustdal på keyboard, Eilif Vaardal frå Florø på gitar, Ole Martin Frimannslund frå Davik på trommer, Magne Johan Eide frå Florø på gitar, Roald Apaldseth frå Førde på trompet, Nils Petter Fredheim frå Florø på trombone, i tillegg til berre 15 år gamle Sigurd Knapstad frå Jølster som og spelar trombone. Songarane er Elise Eide frå Olden og Janne Linn Myren frå Svelgen. Eirik Husabø sjølv spelar gitar og komponerer og arrangerer musikken, og Finn Åge Korneliussen har det lyd- og lystekniske ansvaret. Saman kallar dei seg for "Daddy" Dette er ein gjeng med skikkeleg dyktige folk, og vi har det veldig gøy saman, seier Husabø.

Sexy funk Musikkstilen deira er litt udefinerbar, men veldig spanande. Eg kallar det ein krysning mellom Prince og Frank Zappa, ispedd moderne R&B. Musikken vi spelar er alt ifrå sexy funk, rocka og til enkle, streite R&B- balladar. Det er spesiell musikk som står i fokus. Ei salig blanding, men det er slik Husabø likar best å jobbe. Musikken inneheld ein del musikalske krumspring inn i mellom. Litt sånn Zappa, men vi er ikkje fullt så galne. Ja, eg er jo galen då, men det er jo kjent frå før, gliser Husabø. Ingen ting av det dei spelar er tilfeldig, eller improvisert. Alt er nøye gjennomtenkt og dirigert frå mi side. Heilt ned til den minste detalj.

Frimannslund sin idé Eirik Husabø sjølv hadde ikkje tenkt å starte band for å få spelt og framført musikken han lagar. Det var ikkje før Ole Martin Frimannslund tok kontakt at han begynte å vurdere ideen. Bandet kom i gang på Ole Martin sitt initiativ. Han kontakta meg og spurte om vi ikkje skulle danne ei gruppe. Han meinte at musikken min burde spelast, og etter ei tenkjepause fann eg ut at det hadde vore interessant å prøve å starte eit band, seier Husabø. Så starta søket etter musikarar. Dei leita etter brukande folk i musikkmiljøa, snakka med venner og kjende, kontakta folk dei hadde spelt med før, og kom opp med ein del namn. Slik danna dei bandet "Daddy".

Vi var ute etter ein del spesifikke instrument for å få den rette sounden. Vi fekk tak i alle vi hadde "lyst på", utanom saksofon. Vi erstatta saksofonen med ei ekstra trombone, og når vi høyrde korleis det fungerte vart vi veldig nøgde. Det er skikkeleg stilig, seier han. Bandsamansettinga har vore klar sidan i fjor vår, men dei starta ikkje å spele saman før på hausten. Og først no på nyåret har dei starta med intensiv øving.

Ingen store planar Husabø og "Daddy" har ingen store planar om verdsgjennombrot eller millionsal av cd'ar. Dei vil berre kose seg med musikken. Poenget med det vi gjer er å ha det gøy, og å utfordre oss sjølve musikalsk. V vil jo sjølvsagt spele musikken vår for folk, så vi vil prøve få ein del spelejobbar i Sogn og Fjordane, og kanskje Hordaland, men vi gjer det ikkje for å tene pengar. Det kan vere at vi vil spele inn ein demo til sommaren, og kanskje bestemmer vi oss for å spele inn ein cd i studioet mitt seinare, vi får sjå kva som skjer. Men ein ting er sikkert, det skal ikkje ver kommersielt og det skal vere totalt fritt for noko penge- og profittkøyr, seier Husabø. Men det er jo ofte slike kose-prosjekt slår skikkeleg an hos publikum, og blir kjempepopulære anten dei vil eller ei, gliser han.

Etter å ha høyrd tre-fire låtar live er i alle fall Firdaposten sin journalist er sikker i sin sak: Eg hadde glatt kjøpt ein cd med dei, og meir enn gjerne betalt for å oppleve ein konsert med bandet.

Musikken er alt som Husabø lovar. Den er skikkeleg fengjande og funky. Balladane er vakre og melodiøse ispedd soul, dei litt meir raske låtane inneheld element frå rocka blues, funk og latinske rytmer. Kort sagt: musikken deira inneheld noko for ein kvar smak. Bandet er veldig samkøyrte med tanke på at dei ikkje har spelt saman så lenge, og vi gler oss til 19. April. Då er det mogeleg å oppleve "Daddy" og den stilige musikken deira live på Haavebua når dei debuterer som konsertband.

Linda Regina Bruvik 57 75 73 06 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Full Konsert - Youtube


2004 Spik Adel 27 mars

Spik Adel

Spik-Adel_270304

Haavebua, Lørdag 27. mars
Spik Adel`s konsert på Haavebua i forbindelse med Elton John showet i Samfunnshuset ble en kjempesuksess. 250 mennesker hadde en kjempekveld med det ypperste av rootsmusikk her i fylket. Rutinerte muskere som har ekte kjærlighet til det de driver med gir som regel gode resultater. Florø Rockeklubb takker de glade gutter fra Bremanger for en kjempekonsert.

2004 Åge & sambandet

Åge & Sambandet

Age IMG 0299Florø Samfunnshus, Lørdag 25. september

Etter eget ønske vil Åge Aleksandersen & Sambandet avslutte årets sommerturne i festsalen på Florø Samfunnshus. "Det er her vi føle oss heim, Og så blir det.
De lover å gi alt de har, og det er ikke lite, noe som de som var på Haavebua forrige høst garantert vil bekrefte.

Billetter selges på Smørbukken i strandgata i Florø
Pris: kr. 230,- Medlemmer kr. 200,-
Dørene åpnes kl. 21:00, Aldersgrense 18. år

Denne konserten er i samarbeide med Florø MC Klubb

Les og anmeldelsen fra fjorårets konsert på Haavebua.
PRESSEN JUBLER IGJEN!

Publikumssuksess!
Over 20000 har allerede besøkt konsertene til Åge og Sambandet, og sommerturneen har nettopp begynt! Her er et utdrag av det som er skrevet de siste måndene.

VG: "David Bowie samlet 7000 på Norwegian Wood i Frognerbadet. 8000 venter til midnatt for å høre "Levva Livet" i Selbu."
(sakset fra reportasje i VG 26. juni)

Backstage: "I Storform! Rock'n roll for alle penga."

Adresseavisen : "En større og bedre pakke med rendyrket rock and rollunderholdning enn det Åge og Sambandet tilbyr er det vanskelig å finne !!"
"Så mye energi og vitalitet at musikere som er halvparten så gamle må jobbe hardt for å komme i nærheten "
"Åge aleksandersen er kongen av trøndersk rock and roll, ja faktisk kongen av norsk rock"

Nordjyske Stiftstidende DK : Norsk Power !! "Lørdag aftens konsert blev endnu en gang en stor og flot opplevelse med norske Åge Aleksandersen på scenen i fyldt Skagen Kulturcenter med 2000 ellevilde tilhørere.
Åge aleksandersen bedre end noensinde !!

Aura avis : Full allsang fra første tone !! Åges dag !! mens lys og varme toner ut i lokalet siger et avventende publikum lenger og lenger inn mot scenen. Så eksploderer det !! Fra Norge mitt Norge og inn er det Åges dag. Helt og holdent. Sammen med Sambandet ga han tilskuerene en leksjon i rock n roll.
Åge og Sambandet gnistrer og gjøgler ,rocker og rister. Og med Steinar Krokstad og Morty Black Skaget som grunnkomp sitter følelsen i mellomgulvet før du får sagt kake.. Lufta i kjellerlokalet kan skjæres med kniv, men de færreste enser det. Suksessen er komplett !!!

Lillesandsposten.: Åge Aleksandersen og sambandet ble publikumsvinnere !! Full trøkk med Trønderrock. !! Åge og Sambandet spilte og showet til terningkast seks !!! Dette er desidert et av Norges beste liveband !!

Trønderavisa på Skagenfestivalen : Kongen av Danmark !! På Skagenfestivalen satte en gjeng nordmenn "ballen i krysset " gang på gang!! Høyspent stemning blandt sommersvette musikkelskere.!! At danskene nekter å slippe trønderrockeren fra sitt bryst er åpenbart !! Folkekoret var intenst, hjertelig og unisont !! Ikke rart publikum går fullstendig amok !! Vannvittig stemning !! Åge og Sambandet spiller "fletta" av folket hver gang !!

Se og Åges heimeside

2004 Vibeke Saugestad

Vibeke Saugestad slår til igjen

Kommer-04-Twistaroos-FP
Skal du henge med i frøken eigenrådig, Vibeke Saugestad, sine musikalske hamskifte, skal du vere noko til kar. Eller dame.
Firdaposten 22.01.2004 Av: Svend Arne Vee

For mindre enn eitt år sidan hang Vibeke Saugestad som ei trost i taklampa og rocka ei stappfull Haavebu med "99 Luftballons" som siste ekstranummer. Då hadde rockdronninga frå Moss gjennomført det mange meiner er den beste konserten som nokon gong er spelt i Florø. Då skulle ein tru at artisten raskast mogleg ville prøve å blåkopiere suksessen men slik er berre ikkje Vibeke Saugestad.

No har soloprosjektet fått kvile, og Vibeke kjem med eit heilt nytt band til Florø førstkomande helg. Namnet er The Twistaroos, og frontfiguren har for sikkerheits skuld også skjult sitt eige namn bak artistnamnet "Miss Goodvibe". I lag med The Twistaroos lovar ho høg partyfaktor, og oppi rockegryta putrar ei salig blanding av soul, rock'n roll, r&b, twist og 60-tals surfmusikk.

Stilendringane har nesten blitt ein stil i seg sjølv for mossejenta. Som tenåring fronta ho bandet Weld. Med langt, hennaraudt hår, gravrøyst og "Crown Imperial Song", redefinerte ho norsk rock. Men snart forlet ho det som kunne vekse seg stort, til fordel for rockebandet Thelyblast. Berre eit år seinare kom det meir stillferdige Thinkerbell-prosjektet, saman med Jørn Christensen (Can-Can, Mercury Motors). Saugestad har alltid gått sine eigne vegar, og i 2001 kom den første tunge solosatsinga med "Into the shimmering". To år seinare var det igjen nytt plateselskap og ny soloplate, "Overdrive".

Uansett stil, form, farge og medspelarar: Vibeke Saugestad sin posisjon som norsk rocks førstedame er klar. Den som ikkje fekk med seg Saugestad under rockeklubben si jubileumshelg, bør definitivt finne vegen til Haavebua denne gongen.

 

2004 Twistaroos

The Twistaroos

Kommer-04-Twistaroos


m/ Vibeke Saugestad
Haavebua, Lørdag 24. januar

Vi starter 2004 med å presentere et band fra Moss som etter eget utsagn har en skyhøy partyfaktor. De spiller en blanding av soul / rock`n`roll / r&b / twist / surf. etc. Med andre ord stilretninger som oppfordrer til syndig opptreden på dansegulvet.
Altså en blanding som skulle være i stand til å ta pusten fra alle og enhver som vil innfinne seg på bua denne kvelden. De er kjent for å sette ethvert sted på hodet.
Vokalisten i bandet er den ikke ukjente Vibeke Saugestad som besøkte oss på festivalen 2003. Alle som var der den lørdagen ( det var smekk fullt) kan nok berette om en rockedame av det helt sjedne kaliberet. Det kokte mildt sagt over den kvelden. Hva er vel da bedre enn å starte rockeåret 2004 med denne damen og hennes kompanjonger i bandet Twistaroos.

Besetning:
Miss Goodvibe: Sang, tamburin, maraccas, triangel og blokkfløyte.
Morty Mortaroo: Sang og elektrisk gitar.
Otto "The Gamster" Gamstaroo: Slagverk og harmonisang.
En bassist: Elektrisk bass-gitar utstyrt med ekstra tykke strenger som gir orkesteret en dypere og mer utfyllende "sound" og som tilfører vibrasjoner og svingninger også i de nedre regioner.

 

2004 Spik Adel

 

Spik Adel

Kommer-04-Spik-Adel-des

Tradisjonen tro så setter vi av julen på Haavebua til mimring til de gode gamle klassikere. Først ut er veteranene i Pegasus som serverer hitparader fra hovedsakelig 80 og 90 tallet samt en og annen superschlager fra dette århundret. Garantert fullt hus og kanonstemning. Vi får også besøk av Spik Adel fra Bremanger som mest sannsynlig er Sogn & Fjordanes beste rootsband. Høy kvalitet i alle ledd. Julen er dermed spekket med akkurat det vi liker i en feststemt høytid.

2004 Hayseed

Hayseed

Kommer-04-Hayseed

Haavebua, Lørdag 28. februar
Nok en gang får vi besøk av dette fantastiske bandet med Terje Kjørlaug i spissen. Knalltøff, sugende og funky rock`n`roll er varemerket deres. De leverer varene med en presisjon som overgår de fleste andre i samme genren. Er du ute etter en musikalsk opplevelse som gir deg både Red Hot Chili Peppers og Van Halen på en og samme tid så er du hjertelig velkommen på bua denne kvelden. Det er med stolthet at Rockeklubben for tredje gang kan presentere et så bra band som har utspring i en Florø gitarist

 

 

Kommer-04-Hayseed

2004 Havana Club

Havana Club

Kommer-04-Havanna-nov
Haavebua, Lørdag 13. november 2004

HAVANA CLUB

Flørtende cubanske jenter og den beste rom i verden. Eggende rytmer som smelter din forfrosne sjel. Havana Club gir deg en smak av Cuba.

Havana Club består av syv musikere fra Bergen. Bandet har eksistert i tre år og har på denne tiden hatt en rekke oppdrag. Ricks og Stundesløse, de to store underholdningsscenene i Bergen, har begge hatt besøk av Havana Club. Av andre steder kan vi nevne Sommer Bergen(2000), Påskefrokosten, Bergen Internasjonale Kultursenter, Madam Felle, Mambo Club og Mobergsvikjo(OS).

Bandets vokalist er fra Cuba. Som en slags skjebnens ironi heter han Norge. Festivaler og klubber har allerede fått ørene opp for vokalisten i Havana Club. Under årets Dølajazz(Lillehammer) kunne man høre ham med et salsastjernelag fra Danmark, Sverige, Norge og Cuba.

Havana Club er:

Norge Sanchez vokal, perkusjon
Lois Aguilera Timbales, kubjelle, vokal.
Asbjørn Sundal Congas.
Torbjørn Hillersøy Bass.
Ingolf Håland Piano.
Jan Kåre Hystad Saxofoner.
Jan Erik Reknes Trompet.0,-


 

2004 Gluecefer

Florø Samfunnshus, Torsdag 22. april

Kommer-04-Gluecifer

Det er ett av Norges beste "live band" som besøker samfunnshuset denne torsdags kvelden i april. Deres nye plate og konserter er blitt skamrost av media.
[Se deres heimeside] Kommer-04-Gluecifer[VG: Gnistrende Gull]

Denne konserten er i samarbeid med Bistro To Kokker