2009 The Soul Exspress Orcehestra

 The Soul Express Orchestra

09-Kommer-SoulExspress
Haavebua: Lørdag 5. Desember 2009 

Linker: www.thesoulex.com

2009 Skambankt

Skambankt

09-Kommer-Skambankt
Support: Supermarine Spitfire
Haavebua: Lørdag 31. oktober, 2009

Skambankt kommer fra Jæren i Rogaland og bandet ble opprinnelig startet ved en tilfeldighet i 1994 da et annet band ikke kunne stille på en avtalt spillejobb. I løpet av noen timer hadde bandmedlemmene skrevet ni sanger som ble framført samme kveld. Bandet hadde enkelte spillejobber som trio før de ble oppløst i 1995.
I 2003, nok en gang ved en tilfeldighet, begynte de å spille sammen igjen. Da som en kvartett, og året etter ga de ut sitt selvtitulerte debutalbum, Skambankt. På albumet medvirket blant andre Prepple Houmb som gjestevokalist på sangen «KKK!». I 2007 kom oppfølgeren Eliksir etterfulgt av et år med turnevirksomhet i Norge og Danmark og festivaljobber blant annet på Quartfestivalen, Øyafestivalen og Malakoff Rockfestival. Høsten 2008 spilte de inn sitt tredje album, Hardt Regn, i Bekkstudio på Nærland i Hå kommune. Sangen Malin ble gitt ut som radiosingel fra albumet senere samme høst, mens selve albumet ble gitt ut 26. januar 2009. Derfra fikk også O' Desverre (med musikkvideo regissert av Stian Kristiansen) og Slukk Meg mye P3 spilling. Etter utgivelsen la bandet ut på en lengre turné i Norge og i utlandet.
”For oss er det er det en anerkjennelse, og ikke minst spennende, å nå få muligheten til å gi ut musikk på et større selskap. Samtidig er det veldig inspirerende, og vi skal prøve å kanalisere forventningspresset ut i et nytt og enda bedre album allerede høsten 2010” -Skambankt
Skambankt er

• Terje Winterstø Røthing – vokal, gitar
• Hans Egil Løe Abelsnes– gitar
• Tollak Friestad – bass
• Børge Henriksen – trommer

Diskografi

• Skambankt (2004)
* Skamania EP (2005)
* Eliksir (2007)
* Hardt Regn (2009)

Hør på musikken: http://www.myspace.com/skambankt 

 

2009 Pegasus 26.des

Pegasus

09-Kommer-Pegasus
Haavebua (2. juledag) Florø

 2. juledag  er det klart for den årlige Pegasus romjulskonserten. Med nye coverhiter på lager blir det nok stinn brakke og et heseblesende liv. Her blir det som vanlig tidlig utsolgt og stor stemning. Sørg for å skaffe deg billett.

 

2009 Manfred Man Earth Band

Levande legende på Florø Samfunnshus

Logo ManfredMan Mod1 redusert

Onsdag 7. oktober 2009 kl 20:00

Chris Thompson som er røysta bak Manfred Mann's Earth Band Lovar konsert med stor energi på Florø Samfunnshus Kinosalen på Onsdag, 7. oktober 2009 kl 20:00 (presis)
Firdaposten: David E. Antonsen 03.10.2009
Kryss av førstkommende onsdag på kalenderen, for då står røysta bak Manfred Mann's Earth Band på scena i Flora samfunnshus

Chris Thompson kjem attende til Florø for fjerde gong, for å feire 35-årsjubileet til det legendariske Manfred Mann's Earth Band, der Thompson var frontfigur.

Det kjem med andre ord til å hagle gode gamle slagerar frå scenen, mellom dei «Davy's on the road again», «Blinded by the light», og mange, mange fleire.

Alt i alt meiner Thompson at folk kan vente seg slitt av eit musikkshow.

Folk kan vente seg veldig god musikk, seier Thompson over telefon.
Vi kjem til å spele mykje Mannfred Mann's Earth Band songar
Eg trur det vil bli mykje energi og kraft på scenen, så folk vil få seg ei unik oppleving, seier han.
Sjølv om det kan verke som om klassisk rock frå 70- og 80-tallet er "Avlegs" samenlikna med hip-hop, meiner Thompson at rocken langt frå er gammaldags.

- Rocken er ikkje daud. Den er fortida, notida og framtida. Sjølv hip-hop er påverka av element frå rocken. Rocken utviklar og omskaper seg berre seier han.
Linker

Les hva og Roald Hansen i Firdaposten kriver om Chris Hamlett Thpmpson

Her kan du se på gamle Manfred Mann's Earth Band opptak (Youtube)

Davy's on the road again (Live)
For you (Live in Budapest 1983)
Davy's on the road again (Live)
Mighty Quinn(Live Budapest 1983)
Blinded by the light (Live)

Se: www.christhompson-central.com  
Se: www.madseriksen.com 

2009 Hovedøen Sosial Club

 Hovedøen Social Club

09-Kommer-Hovedoen

Haavebua: Fredag, 19. junii 2009

Eit musikalsk norsk-kubansk fenomen av dei sjeldne er klare for Kystfestivalen.e Vee

Hovedøen Social Club blir eit annleis og eksotisk innslag på årets kystfestival. Kjennemerket til cubanarane har blitt å salsfisere gamle norske slagerar.

Det er langt frå Cuba til Norge. Faktisk så langt at ingen til no har våga å lage reinspikka karibisk salsa med norske tekstar. Men det var før Hovedøen Social Club dukka opp. Bandet blir no spelt hyppig i norsk radio, og på konsertfronten er dei svært etterspurd vare blant norske festivalarrangørar.
Vi hadde flaks som greidde å kapre dei, og dette kjem til å bli ein kjempekveld, seier rockelubbleiar Per Vidar Ottesen.

Hovedøen spelar ikkje berre kubansk musikk med norske tekstar. Dei tek også tak i norske pop-klassikarar og «salsafiserer» låtane til det nesten ugjenkjennelege.

I tillegg til å varme opp publikum før Vallkyrien Allstars går på scena fredag, skal dei «norske» kubanarane også setje salsapreg på byen under kystfestivalen.

Dei har sagt ja til å spele under sildebordet, samt å halde ein ettermiddagskonsert på Hagen laurdag.

Firdaposten 04.04.09: Svend Arne Vee

2009 Eva and The Heartmaker

Eva and The Heartmaker

09-Kommer-Heartmaker

Haavebua: Lørdag 20. juni

Sommeren 2005 møttes Eva Weel Skram og Thomas Stenersen i studio. Ett år senere var duoen Eva & the Heartmaker etablert og debutalbumet “Behind Golden Frames” å finne i butikkhyllene. “Fengende, lys, intim og melodiøs pop, med en vokalist som har noe særegent over seg. Kan bli starten på noe stort?” skrev Dagbladets Fredrik Wandrup om plata som Eva og Thomas ga ut på eget selskap. Albumet høstet mye oppmerksomhet, singelen “Stupid Heart” ble tittelsporet på den norske filmen “Mars & Venus” i 2007 og låta “I am the Sun” var også plassert på Hit 40 en stund. Raskt etter slippet meldte også utlandet sin interesse, noe som førte til en publishing-kontrakt med svenske Air Chrysalis. De siste åra har bandet hovedsaklig jobbet i studio med nytt materiale, men har også gjort en rekke konserter i hele Skandinavia. Siden forrige plate har musikken tatt en røffere vending og fremstår mer helhetlig enn tidligere, med et skeivere utrykk som er inspirert av bl.a. The Beatles (særlig “Sgt. Pepper..s Lonely Hearts Club Band”-plata), The Cardigans og The Raconteurs. I november 2008 signerte Eva & the Heartmaker platekontrakt med Colombia/Sony Music, og den nye plata skal etter planen slippes våren 2009. I mellomtiden surrer deres nye singel "Superhero", som bl.a. er A-lista på NRK P3, på radio.

 

 

 

2009 The Fabulous

The fabulous could have beens

09-Kommer-Fabulous

Haavebua: Lørdag, 2. mai 2009

The Fabulous Could Have Beens! Ja, hvem kunne ikke vært det hvis bare verden hadde vært rettferdig? FHCB er muligens landets beste & rdquo;party band.
De serverer låter med Beatles, Stones og Creedence bare for å nevne noen. Spillegleden coverversjoner av rockens udødelige låter. Det er en vidunderlig reise gjennom masse Beatles-musikk, noe de liker svært godt. For som Eivind Rølles sier: & rdquo; konserten. Det er så mange bra låter å ta av.

2009 Album

 Album

09-Kommer-Album-romjul
Haavebua: Onsdag, 30. desember 2009

I romjula blir det gjensyn med folkekjære Florø bandet som spiller 70 og 80 tals cover låter. Album har alltid vert populære, så blir det nok folksomt på bua denne kvelden.

2009 Absolut ABBA

ABBA party i Florø 

09-Kommer-Absolut-ABBA

Haavebua: Lørdag, 1. mai 2009

The absolute ABBA party er showet du bare må se og høre! Tidløs popmusikk presentert slik det skal gjøres, - flotte arrangementer med presisjon og lekre detaljer. Vokalprestasjoner på veldig høyt nivå, - kostymer og alt annet som hører 70-talls-nostalgien til.

Alle ABBAs hits blir servert gjennom et 2 timer langt show. Med låter som Mamma Mia, Waterloo, Gimme Gimme, Super Trouper og Dancing queen er man garantert suksess på dansegulvet.

The absolute ABBA show har nesten 100 jobber bak seg det siste året, og showet har mottatt strålende kritikker fra publikum og presse over hele landet.

ABBA- showet er enestående i norsk sammenheng og vi gjør oppmerksom på at alt er 100% live. Bandet består av 5 musikere med bred erfaring og disse har bl.a. jobbet med folk som Åge Aleksandersen, Trond Granlund, Elg, Mariah Carey, Ice, Holton/Steel og S-Club 7 for å nevne noen.

På vokal finner vi søstrene Ranveig og Mildrid Seljemark. Ikke bare synger de som originalene, de ser bedre ut enn sine forgjengere tør vi påstå!
Arr: www.florervika.no og www.rockeklubben.no 

2009 Chris Thompson Mads Eriksen

Chris Thompson Imponerande involverande

09-FP-Chris-Imponerande-involverandeHaavebua: 2009

Om du sat heime onsdags kveld og dermed ikkje fekk med deg Chris Thompson sin konsert i Samfunnshuset, veit du ikkje kva du har gått glipp av.

FLORØVENN: Florøvennen Chris Thompson og Mats Eriksen band stod onsdag kveld på scenen i Samfunnshuset, og involverte publikummarane til dei grader.

2009 The Soul Exspress Orcehestra

 The Soul Express Orchestra

09-Kommer-SoulExspress
Haavebua: Lørdag 5. Desember 2009 

Linker: www.thesoulex.com

2009 Skambankt

Skambankt

09-Kommer-Skambankt
Support: Supermarine Spitfire
Haavebua: Lørdag 31. oktober, 2009

Skambankt kommer fra Jæren i Rogaland og bandet ble opprinnelig startet ved en tilfeldighet i 1994 da et annet band ikke kunne stille på en avtalt spillejobb. I løpet av noen timer hadde bandmedlemmene skrevet ni sanger som ble framført samme kveld. Bandet hadde enkelte spillejobber som trio før de ble oppløst i 1995.
I 2003, nok en gang ved en tilfeldighet, begynte de å spille sammen igjen. Da som en kvartett, og året etter ga de ut sitt selvtitulerte debutalbum, Skambankt. På albumet medvirket blant andre Prepple Houmb som gjestevokalist på sangen «KKK!». I 2007 kom oppfølgeren Eliksir etterfulgt av et år med turnevirksomhet i Norge og Danmark og festivaljobber blant annet på Quartfestivalen, Øyafestivalen og Malakoff Rockfestival. Høsten 2008 spilte de inn sitt tredje album, Hardt Regn, i Bekkstudio på Nærland i Hå kommune. Sangen Malin ble gitt ut som radiosingel fra albumet senere samme høst, mens selve albumet ble gitt ut 26. januar 2009. Derfra fikk også O' Desverre (med musikkvideo regissert av Stian Kristiansen) og Slukk Meg mye P3 spilling. Etter utgivelsen la bandet ut på en lengre turné i Norge og i utlandet.
”For oss er det er det en anerkjennelse, og ikke minst spennende, å nå få muligheten til å gi ut musikk på et større selskap. Samtidig er det veldig inspirerende, og vi skal prøve å kanalisere forventningspresset ut i et nytt og enda bedre album allerede høsten 2010” -Skambankt
Skambankt er

• Terje Winterstø Røthing – vokal, gitar
• Hans Egil Løe Abelsnes– gitar
• Tollak Friestad – bass
• Børge Henriksen – trommer

Diskografi

• Skambankt (2004)
* Skamania EP (2005)
* Eliksir (2007)
* Hardt Regn (2009)

Hør på musikken: http://www.myspace.com/skambankt 

 

2009 Pegasus 26.des

Pegasus

09-Kommer-Pegasus
Haavebua (2. juledag) Florø

 2. juledag  er det klart for den årlige Pegasus romjulskonserten. Med nye coverhiter på lager blir det nok stinn brakke og et heseblesende liv. Her blir det som vanlig tidlig utsolgt og stor stemning. Sørg for å skaffe deg billett.

 

2009 Manfred Man Earth Band

Levande legende på Florø Samfunnshus

Logo ManfredMan Mod1 redusert

Onsdag 7. oktober 2009 kl 20:00

Chris Thompson som er røysta bak Manfred Mann's Earth Band Lovar konsert med stor energi på Florø Samfunnshus Kinosalen på Onsdag, 7. oktober 2009 kl 20:00 (presis)
Firdaposten: David E. Antonsen 03.10.2009
Kryss av førstkommende onsdag på kalenderen, for då står røysta bak Manfred Mann's Earth Band på scena i Flora samfunnshus

Chris Thompson kjem attende til Florø for fjerde gong, for å feire 35-årsjubileet til det legendariske Manfred Mann's Earth Band, der Thompson var frontfigur.

Det kjem med andre ord til å hagle gode gamle slagerar frå scenen, mellom dei «Davy's on the road again», «Blinded by the light», og mange, mange fleire.

Alt i alt meiner Thompson at folk kan vente seg slitt av eit musikkshow.

Folk kan vente seg veldig god musikk, seier Thompson over telefon.
Vi kjem til å spele mykje Mannfred Mann's Earth Band songar
Eg trur det vil bli mykje energi og kraft på scenen, så folk vil få seg ei unik oppleving, seier han.
Sjølv om det kan verke som om klassisk rock frå 70- og 80-tallet er "Avlegs" samenlikna med hip-hop, meiner Thompson at rocken langt frå er gammaldags.

- Rocken er ikkje daud. Den er fortida, notida og framtida. Sjølv hip-hop er påverka av element frå rocken. Rocken utviklar og omskaper seg berre seier han.
Linker

Les hva og Roald Hansen i Firdaposten kriver om Chris Hamlett Thpmpson

Her kan du se på gamle Manfred Mann's Earth Band opptak (Youtube)

Davy's on the road again (Live)
For you (Live in Budapest 1983)
Davy's on the road again (Live)
Mighty Quinn(Live Budapest 1983)
Blinded by the light (Live)

Se: www.christhompson-central.com  
Se: www.madseriksen.com 

2009 Hovedøen Sosial Club

 Hovedøen Social Club

09-Kommer-Hovedoen

Haavebua: Fredag, 19. junii 2009

Eit musikalsk norsk-kubansk fenomen av dei sjeldne er klare for Kystfestivalen.e Vee

Hovedøen Social Club blir eit annleis og eksotisk innslag på årets kystfestival. Kjennemerket til cubanarane har blitt å salsfisere gamle norske slagerar.

Det er langt frå Cuba til Norge. Faktisk så langt at ingen til no har våga å lage reinspikka karibisk salsa med norske tekstar. Men det var før Hovedøen Social Club dukka opp. Bandet blir no spelt hyppig i norsk radio, og på konsertfronten er dei svært etterspurd vare blant norske festivalarrangørar.
Vi hadde flaks som greidde å kapre dei, og dette kjem til å bli ein kjempekveld, seier rockelubbleiar Per Vidar Ottesen.

Hovedøen spelar ikkje berre kubansk musikk med norske tekstar. Dei tek også tak i norske pop-klassikarar og «salsafiserer» låtane til det nesten ugjenkjennelege.

I tillegg til å varme opp publikum før Vallkyrien Allstars går på scena fredag, skal dei «norske» kubanarane også setje salsapreg på byen under kystfestivalen.

Dei har sagt ja til å spele under sildebordet, samt å halde ein ettermiddagskonsert på Hagen laurdag.

Firdaposten 04.04.09: Svend Arne Vee

2009 Eva and The Heartmaker

Eva and The Heartmaker

09-Kommer-Heartmaker

Haavebua: Lørdag 20. juni

Sommeren 2005 møttes Eva Weel Skram og Thomas Stenersen i studio. Ett år senere var duoen Eva & the Heartmaker etablert og debutalbumet “Behind Golden Frames” å finne i butikkhyllene. “Fengende, lys, intim og melodiøs pop, med en vokalist som har noe særegent over seg. Kan bli starten på noe stort?” skrev Dagbladets Fredrik Wandrup om plata som Eva og Thomas ga ut på eget selskap. Albumet høstet mye oppmerksomhet, singelen “Stupid Heart” ble tittelsporet på den norske filmen “Mars & Venus” i 2007 og låta “I am the Sun” var også plassert på Hit 40 en stund. Raskt etter slippet meldte også utlandet sin interesse, noe som førte til en publishing-kontrakt med svenske Air Chrysalis. De siste åra har bandet hovedsaklig jobbet i studio med nytt materiale, men har også gjort en rekke konserter i hele Skandinavia. Siden forrige plate har musikken tatt en røffere vending og fremstår mer helhetlig enn tidligere, med et skeivere utrykk som er inspirert av bl.a. The Beatles (særlig “Sgt. Pepper..s Lonely Hearts Club Band”-plata), The Cardigans og The Raconteurs. I november 2008 signerte Eva & the Heartmaker platekontrakt med Colombia/Sony Music, og den nye plata skal etter planen slippes våren 2009. I mellomtiden surrer deres nye singel "Superhero", som bl.a. er A-lista på NRK P3, på radio.

 

 

 

2009 The Fabulous

The fabulous could have beens

09-Kommer-Fabulous

Haavebua: Lørdag, 2. mai 2009

The Fabulous Could Have Beens! Ja, hvem kunne ikke vært det hvis bare verden hadde vært rettferdig? FHCB er muligens landets beste & rdquo;party band.
De serverer låter med Beatles, Stones og Creedence bare for å nevne noen. Spillegleden coverversjoner av rockens udødelige låter. Det er en vidunderlig reise gjennom masse Beatles-musikk, noe de liker svært godt. For som Eivind Rølles sier: & rdquo; konserten. Det er så mange bra låter å ta av.

2009 Album

 Album

09-Kommer-Album-romjul
Haavebua: Onsdag, 30. desember 2009

I romjula blir det gjensyn med folkekjære Florø bandet som spiller 70 og 80 tals cover låter. Album har alltid vert populære, så blir det nok folksomt på bua denne kvelden.

2009 Absolut ABBA

ABBA party i Florø 

09-Kommer-Absolut-ABBA

Haavebua: Lørdag, 1. mai 2009

The absolute ABBA party er showet du bare må se og høre! Tidløs popmusikk presentert slik det skal gjøres, - flotte arrangementer med presisjon og lekre detaljer. Vokalprestasjoner på veldig høyt nivå, - kostymer og alt annet som hører 70-talls-nostalgien til.

Alle ABBAs hits blir servert gjennom et 2 timer langt show. Med låter som Mamma Mia, Waterloo, Gimme Gimme, Super Trouper og Dancing queen er man garantert suksess på dansegulvet.

The absolute ABBA show har nesten 100 jobber bak seg det siste året, og showet har mottatt strålende kritikker fra publikum og presse over hele landet.

ABBA- showet er enestående i norsk sammenheng og vi gjør oppmerksom på at alt er 100% live. Bandet består av 5 musikere med bred erfaring og disse har bl.a. jobbet med folk som Åge Aleksandersen, Trond Granlund, Elg, Mariah Carey, Ice, Holton/Steel og S-Club 7 for å nevne noen.

På vokal finner vi søstrene Ranveig og Mildrid Seljemark. Ikke bare synger de som originalene, de ser bedre ut enn sine forgjengere tør vi påstå!
Arr: www.florervika.no og www.rockeklubben.no 

2009 Chris Thompson Mads Eriksen

Chris Thompson Imponerande involverande

09-FP-Chris-Imponerande-involverandeHaavebua: 2009

Om du sat heime onsdags kveld og dermed ikkje fekk med deg Chris Thompson sin konsert i Samfunnshuset, veit du ikkje kva du har gått glipp av.

FLORØVENN: Florøvennen Chris Thompson og Mats Eriksen band stod onsdag kveld på scenen i Samfunnshuset, og involverte publikummarane til dei grader.